Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Microsoft 365 újratöltve – Tudd meg, hogyan lehet még sikeresebb a vállalkozásod!

Felhasználók milliói számára jelent jó hírt, hogy a megújult Microsoft 365 felhőszolgáltatás helyfüggetlen csapatmunkát biztosít a cég összes tagjának. A vállalat ugyanis olyan széles körű fejlesztésről tett nemrégiben bejelentést, amely globálisan, mindenki számára elérhetővé teszi a hibrid munkát biztosító technológiákat.

A Microsoft 365 felhőszolgáltatással nem számít honnan dolgozol, hiszen a vállalat egy hasznos újítást vezetett be a Windows 10 és/vagy a Windows 11 használatára. A most általánosan elérhető Windows 365, a gyakornokoktól a szoftverfejlesztőkön át a vezetőkig mindenki számára lehetővé teszi, hogy eszköztől függetlenül csatlakozhasson a Microsoft üzleti alkalmazásokhoz. Ezen felül a szoftvervállalat nemrég mutatta be a Microsoft Teams használatát segítő, idén szeptembertől szintén mindenki számára elérhető Q&A és Communities appokat. Az új partneralkalmazásoknak köszönhetően új funkciókkal bővült a Microsoft 365.

Kis lépések, de érezhető különbségek

A Confluence Cloud by Atlassian célja, hogy hatékonyabb megbeszéléseket teremtsen a felhasználóknak, akik a Teams megbeszélések keretein belül mostantól jegyzetelhetnek a Confluence jegyzetpanel segítségével. A csapatjegyzetek átláthatók, formázhatók, ezeken kívül pedig a rendszerben akcióterveket, döntéseket, kódrészleteket, táblázatokat is alkothatunk és oszthatunk meg csapatunkkal a Teams-en keresztül.

Átláthatóbb rendszer a nagy létszámú megbeszélésekhez

Egy nagyobb értekezleteken konstruktívabb kérdés- és válaszadási élményt nyújthat a Q&A alkalmazás. Ennek segítségével a résztvevők kérdéseket tehetnek fel és válaszolhatnak meg az értekezlet előtt és akár alatta is. Összességében tehát finomodik a rendszer, hiszen a szervezők és a kijelölt előadók megjelölhetik a legjobb válaszokat, amelyeket szűrni is tudnak. Továbbá moderálhatják és el is utasíthatják az egyes kérdéseket, valamint kitűzhetik a hozzászólásokat, ha szeretnék.

Partneralkalmazás a megalapozott döntésekhez

A Salesforce for Teams szintén általánosan elérhető. Ezzel az együttműködési alkalmazással a Salesforce Sales Cloudot vagy Service Cloudot használó értékesítési és szervizcsapatok a fiókadatokat a Teams munkaterületére vihetik át a könnyedebb együttműködésért és a megalapozott döntéshozatalért.

Az egészségügyi dolgozókra is gondolt a Microsoft

Azért, hogy az egészségügyi dolgozók online meetingjei is eredményesebbek legyenek, a Microsoft 365 for frontline workers terméklicencek mindegyikéhez hozzáadta a Microsoft Bookings with Microsoft Teams szolgáltatást. Így a Microsoft Teams foglalások alkalmazásával az egészségügyi dolgozók könnyedén menedzselhetik a virtuális látogatásaikat, megkönnyítve ezzel a távgyógyászati munkafolyamatokat.

„Gyors események” a rendszeres szünetekért

Több kutatás is kimutatta, hogy a rövid szünetek nagyban befolyásolják a munkavállalók közérzetét, ezért új funkciókat vezetett be a Microsoft az Outlookban és a Yammerben. Mivel egyre több online találkozó van, és sokkal mozgásszegényebb életet élnek a munkavállók, fontos, hogy az egész napos megbeszélések között szünetet tartsanak, és „kinyújtsák a lábukat”. Az úgynevezett „gyors eseményekkel” biztosítani tudják a szükséges szünetek betervezését a nap folyamán.

Ezzel a funkcióval észben tarthatod a legfontosabb üzeneteket

A bejövő üzenetek és a zsúfolt napok miatt a korábban elolvasott e-mailek rendszerezése nem könnyű egy átlagos munkanapon. A Microsoft újítása lehetőséget ad az üzenetek kitűzésére, így azok a postaládánk tetejére kerülnek, és később is könnyen megtalálhatók. A webes Outlook üzenet-emlékeztetők pedig segítenek abban, hogy az esetlegesen elmulasztott üzenetek a bejövő üzenetek tetejére kerüljenek, ami által az egész ügymenetünk könnyebbé válik.

Két újítás, amellyel produktívabb leszel

A Planner most már támogatja a javasolt kiegészítéseket a feladatokban, avagy, ha hozzá akarsz jutni egy feladathoz, a Planner megmutatja a hozzá kapcsolódó fájlok listáját, hogy választani tudj. Ezen kívül pedig alakzatokat is létrehozhatsz a diagramokban, a Visio webes szolgáltatáson belül. A Microsoft ehhez hozzáadta az alakrajzolás eszközt is, így számos műveletet elvégezhetsz és különböző alakzatokat készíthetsz a kívánt méretben.

Keress minket és tapasztald meg a modern munkahely élményét!

it.hu