fbpx Skip to content

Hálózati üzletág vezető

it.hu logo
Macrotel áramkör fent

Projektmenedzsert keresünk!

Keressük azt az ízig-vérig a szervezésre, emberek menedzselésére született határozott srácot, akire:
Szinte minden projektünk több üzletágat is érint, ezért az üzletágakkal történő együttműködési készség is fontos tényező.
Bejövő igények lezárásában és meglévő ügyfeleknél a fejlesztési igények iránti vágy felkeltésében hasznos,
ha van egy kis sales véna is benned.
Ideális jelölt vagy számunkra, ha dolgoztál hálózatépítési területen és már régóta bontogatnád a vezetői ambíciód növesztette szárnyaidat, de eddig nem volt rá lehetőséged.

Fontos tudni, hogy ez nem egy vezetői szék egy irodában.
Az üzletág vezetőtől elvárt, hogy annyit foglalkozzon személyesen a csapatával és annyit járjon munkaterületre, amennyit csak tud az irodai, adminisztratív munkavégzés mellett.
A hálózatépítő csapat hatékonysága mutatja meg a vezetői munka értékét. A hatékony időgazdálkodás kell legyen a szuperképességed.

Az ideális jelölt a csapata előtt érkezik az irodába – olyan 7 körül.

Mi vagyunk az it.hu.
Veszprémben, a Balatonhoz közel megálmodtunk egy olyan céget, amely az IT élvonalába emeli a rendszergazdai szolgáltatást. Ehhez keressük a mindenben is társ vezetőnket, a hálózati üzletág élére.

Támogatni fog a mindennapokban Téged Lóri, akinek a kisujjában van az elmúlt hat évben megszerzett hálózatos tervezői-kivitelezői tapasztalat, így ő olyan szakmai bástyád lesz, akire bátran támaszkodhatsz.

Zoli az árajánlat készítésben, számlázásban, adminisztrációban lesz a jobb kezed, így amikor egyszerre több projekt fut, akkor sem érzed majd úgy, hogy egyszerűen nem tudod utolérni magad!

Számíthatsz a kamerás és rendszergazda üzletág minden egyes tagjára, ha szakmai segítségre van szükséged.

Jellemző, hogy a projektjeink több üzletágat is érintenek, evidens, hogy egymást támogatjuk akkor is, ha közös a projekt és abban az esetben is, ha „csak” hatással vagyunk a kivitelezésben egymás területeire.
Ha többet akarsz tudni arról vajon mennyire vagyunk innovatívak, nézz utánunk itt:
Jelentkezz az állásra az alábbi űrlap kitöltésével!
Macrotel áramkör lent

Vedd fel velünk a kapcsolatot!