fbpx Skip to content

Rendszergazda állás

it.hu logo
Macrotel áramkör fent

Az IT olyan kihívásokat gördít a felhasználók elé nap, mint nap, amit 1 rendszergazda, egyedül, képtelen professzionálisan megoldani.

Annyira szerteágazó, ráadásul hipersebességgel fejlődik, hogy minden részterületén egyszemélyben, lehetetlen szakértővé válni.

Ha Te is így gondolod, nagy a valószínűsége, hogy egy ideje már egymást keressük!

Azért egy diverz csapatban gondolkodunk – ahol mindenki arra a területre specializálódik, ami igazán közel áll hozzá – hogy az it.hu valóban az elérhető legmagasabb szinten, a lehető legaktuálisabb lehetőségekkel, az ügyfél számára a legelőnyösebb módon biztosíthassa szolgáltatásait.

Adatbiztonság?
Microsoft Azure szakértő?
Server-storage architektura tervezés?

Mindegyikre specializálódik nálunk legalább 1, de van olyan terület, amelyre akár 2-3 kollégánk is.

Nálunk megtalálod azt, ami hiányzik a szakmai pályafutásodból,

ha most olyan helyen üldögélsz, ahol azt gondolja a vezetőség, nincs szükség arra, hogy élen járj a szakmai fejlődésben, mert az IT így is varázslat a legtöbb ügyfélnek…

ha Te fejlődnél, utána is kutatsz az összes fellelhető szakmai anyagnak, de nem kerülsz a közelébe sem a fejlett eszközöknek, sem azoknak a megoldásoknak, ahol a gyakorlatban is megtapasztalhatnád, milyen lenyűgöző, amikor ezeket biztosíthatod az ügyfeleinknek…

ha most magányos farkasként bolyongsz ügyféltől ügyfélig, és érzed, hogy pont a szakmai fejlődésre nem marad időd és energiád az „ügyfelezéstől”…

Veszprémi cégként álmodtunk egy nagyot

és biztosak voltunk benne, hogy a környezetünkben lesznek olyan megrendelőink, akik a legmagasabb szintű szolgáltatásokra nyitottak lesznek és meg is fizetik a profizmusunkat.

Ez ma már történelem..

Több, mint 70 szerződött partner
Közel 50 fejlesztési projekt

..messzebbre, magasabbra jutottunk a szakmai pályán, mint azt az alakuló sörözgetéseken gondoltuk.

Az a stratégiánk, hogy olyan rendszergazda-csapatot építsünk, ahol minden kiemelten fontos területnek van legalább egy specialistája.

Így olyan kollektív tapasztalattal és tudással rendelkezhetünk, amivel minden ügyfélproblémát a lehető leggyorsabban és a legprofibban tudunk orvosolni.

Minden rendszergazdánknak van egy személyére szabott cég-csomagja, így mint cég a cégben, önállóan viszi a hozzá dedikált cégeket. Ezt az önálló munkavégzést, felhatalmazottságot csak olyan munkatársnak tudjuk megadni, aki kész felelősséget vállalni, a „sajátjaként” kezelni az ügyfél protokolljait.

Nem vagyunk jók a mikromenedzselésben, a napjukat önállóan beosztani képes, a feladatok priorizálásában felelős emberekkel szeretünk együtt dolgozni.

Megteremtettünk egy olyan közeget, ahol a munkatársaink inspirálják és támogatják egymást.

Tapasztaljuk, hogy akiben megvan a vágy, hogy szakmailag fejlődjön, annak mi egy igazi inkubátor vagyunk.

Önállóan dolgozol, de mégsem vagy egyedül, hiszen a jelenleg 12 fős rendszergazda csapatunk egyként mozdul, ha behozol egy olyan feladatot, amire jó lenne, ha ránézne pár tapasztaltabb, adott területen gyakorlottabb, szakértő kolléga.

Erre valók a szakmai team meetingek. Nem meetingelünk, csak a meeting kedvéért, de azonnal összeülünk, ha bárkinek szüksége van a közös gondolkodásra, tervezésre.

Magadra ismersz az alábbiakban? Akkor jelentkezz hozzánk!

Nem kell mindent tudnod – de vágyj rá és tegyél is érte!

Akkor csatlakozz hozzánk, ha ég benned a vágy, hogy a most még hiányzó, de szükséges tudással felvértezed magad, amilyen gyorsan csak lehet.

Ez nem egy gürizős gálya-, hanem precíziós profi-munka!

Az angol tutorial videókon kívül a hardver- és szoftver-gyártó cégektől közvetlen támogatást kapunk.

Kiemelt partnerként kezelnek minket, és mivel a létszámunk nincs kicentizve, megengedhetjük magunknak, hogy 1-1 munkatársunkat elküldjük képzésre, szakmai vizsgára hozzájuk. Cserébe csak azt várjuk, hogyha az ügyfél igényt jelez, akkor ugorjatok rá, találjátok ki, oldjátok meg! Nem lesz részed kötelező nyomasztó-hervasztó meetingekben – brainstormingolunk, ha egy ügyfélhez megoldás kell! Lényegre törően, konstruktívan, személyesen!

Rendszergazdaként, azzal foglalkozz, amihez a legjobban értesz, ezért ezekre nem lesz gondod

  • Az általad kiagyalt tervekkel a teendőket a kereskedelmi osztály intézi: meghatározod az igényeket, ha szükséges kiegészítik, pontosítják; az árajánlatok, a pénzügyi kérdések egyeztetése-kezelése, az eszközök beszerzése más dolga!
  • A megrendelt eszközök beérkezését nyomon követi számodra a logisztika, mely össze is készíti az üzembe helyezés napjára a kiszállítandó termékeket.
  • A hálózatok fizikai kiépítését a vérprofi hálózatépítő kollégák végzik el – neked már csak a rackszekrénytől indulva kell életre keltened a rendszert!

Így támogatjuk, hogy kiteljesedhess:

Jelentkezz hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhess arról, milyen közegbe kerülhetnél nálunk!

Kérjük töltsd ki ezt a jelentkezési lapot, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
Nem kérünk önéletrajzot, kezdésnek ezek az információk elégségesek lesznek!
Macrotel áramkör lent

Vedd fel velünk a kapcsolatot!