Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

5 ok, amiért érdemes WIFI hálózatot kiépítened szállodádban

A fokozatos enyhítéseknek köszönhetően a szállodák is újra megnyitották kapuikat a vendégek előtt. Erős nyári szezonra készülhetnek a hoteltulajdonosok, amelyhez stabil WIFI szolgáltatásra lesz szükség.

Hoztunk 5 olyan előnyt, amit egy megfelelően telepített vezeték nélküli hálózatnak köszönhetően élvezhetnek a vendégek, a munkatársak, és természetesen a szálloda menedzsmentje is.

1. Boldogabb vendégek

A streaming platformok, a videohívások és a többi digitális kényelmi megoldás megbízható internetkapcsolatot igényel. Ha ezt meg tudod adni vendégeidnek, rendszeresen visszatérnek majd hoteledbe, és ajánlani fognak ismerőseiknek.

2. Nagyobb sávszélesség

A jobb hálózat azt jelenti, hogy nagyobb sávszélesség áll rendelkezésre. Akár helyszíni terminált, akár online foglalási platformot vagy más, nagy adatforgalmi igényű eszközt használsz, a legfontosabb, hogy legyen hozzá stabil hálózat.

3. Új bevételi lehetőségek

Ha a hálózatot bővíted, azzal az üzleti lehetőségeidet növeled. Kínálhatsz például a vendégeidnek többszintű internetes csomagokat, vagy szervezhetsz konferenciákat. Erős, jól kiépített WIFI hálózattal csak a képzeleted szabhat határt az új bevételi lehetőségeknek. A hálózat bővítése a bevételi lehetőségek bővítését jelentheti.

Értünk hozzá!

Az it.hu Macrotel több tucat sikeres WIFI projekten van túl, pár éve például egy 5 szintes, 800 vendég fogadására képes szállodába telepítettünk egységes WiFi rendszert.

A megoldás teljes lefedettségű internet elérést biztosít a vendégek, a személyzet és a VIP vendégek számára.

A vendégek a szálloda bármely pontjáról stabil, gyors minőségű WiFi hálózatot élvezhetnek, amely akkor sem szakad meg, ha mozgás közben új emeletre vagy épületrészbe sétálnak. A hotel rendelkezik egy 240 fős konferenciateremmel, ahol minden vendég egyidejű kiszolgálására képes az új vezeték nélküli megoldás.

A szálloda személyzete ezen felül eléri a belső hálózatot is, így adminisztrációs feladatait a hotel bármely pontjáról végezheti. Külön hálózatot alakítottunk a VIP vendégek részére, mely speciális beállításaival egészen egyedi igényeket szolgál ki.

4. Kevesebb leállás és munkakiesés

A jobb lefedettség, a biztonság és a gyorsabb letöltési sebesség a szálloda személyzetének is segítséget nyújt. A robusztus hálózati infrastruktúrával nem kell többé aggódnod a hálózati zavarok és a recepció leállása miatt.

5. Teljes lefedettség

Az új WIFI hálózat telepítésével teljes lefedettséget élvezhetsz az egész szállodában, minimális interferenciával.

Ahogy láthatod, a vezeték nélküli hálózat új lehetőségeket nyithat meg szállodádban, ami növeli a vendégek kényelmét, a munkatársak hatékonyságát és a bevételre is pozitív hatással van.

Egy megfelelő WIFI hálózat nem csak jobb kapcsolatot eredményez, hanem versenyelőnyhöz juttatja a vendéglátóipari vállalkozásokat.

Kattints ide és nézd meg wifi hálózatok kiépítéséről szóló oldalunkat!

it.hu