Kapcsolat

Időpontfoglalás

Helpdesk

Nyomtatás, másolás, digitalizáció

Szia,

Lakatos Tamás vagyok az it.hu nyomtatás, másolás, digitalizáció üzletág vezetője

Lelkesen vezetem csapatunkat, amely elkötelezett amellett, hogy nektek kiváló minőségű, megbízható, hatékony nyomtatás és másolás megoldásokat biztosítson. Tisztában vagyunk vele, hogy minden vállalkozás egyedi igényekkel rendelkezik, ezért legfőbb célunk, hogy személyre szabott, sajátos megoldásokkal támogassuk cégetek tevékenységét.

A mai gyorsan változó üzleti környezetben, kulcsfontosságú a dokumentumok gyors és hatékony kezelése. A nyomtatás, másolás, digitalizáció üzletágunk a legmodernebb technológiákat alkalmazza, hogy növelje a vállalkozásod produktivitását, csökkentse a költségeidet és javítsa a munkafolyamatok hatékonyságát.

Lépj velünk mielőbb kapcsolatba, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk cégednek.

Érdekel

Lakatos Tamás

Nyomtatás, másolás, digitalizáció üzletág vezető

Szolgáltatásaink

Professzionális nyomtatás

Magas minőségű nyomtatási szolgáltatásokat kínálunk, amelyek alkalmasak marketinganyagok, üzleti jelentések és egyéb fontos dokumentumok gyors és hatékony előállítására. Legyen szó egyedi formátumú nyomtatásról vagy nagy mennyiségű dokumentumról, szakértő csapatunk gondoskodik a tökéletes eredményről.

Másolás

A legújabb másolástechnológia alkalmazásával biztosítjuk, hogy másolataid tiszták és élesek legyenek. Szolgáltatásaink közé tartozik a színes és fekete-fehér másolás egyaránt, különböző méretekben és eltérő papírtípusokon.

Szkennelés és digitális dokumentumkezelés

Digitális világunkban elengedhetetlen a papíralapú dokumentumok digitális formátumba való átalakítása és ezek hatékony kezelése. Szolgáltatásaink magukban foglalják a magas felbontású szkennelést és a fejlett dokumentumkezelési megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a dokumentumok könnyű tárolását, keresését és megosztását.

Karbantartás és támogatás

Nem csak a nyomtatási és másolási szolgáltatásokat biztosítjuk, hanem gondoskodunk a berendezések karbantartásáról és szükség esetén az azonnali támogatásról is, hogy ügyfeleink folyamatosan magas színvonalon tudják fenntartani a tevékenységüket.

Hogyan dolgozunk

Mi az a klikkdíjas üzemeltetés, más néven TÜSZ (teljeskörű üzemeltetési szerződés) 

A teljeskörű üzemeltetési szerződés, más néven klikkdíjas szerződés, egy olyan professzionális megoldás, amely lehetővé teszi vállalkozásod számára, hogy nyomtatóitokat és fénymásolóitokat egy előre meghatározott, oldalankénti díj alapján üzemeltessük.

Ez a modell azért előnyös, mert teljes mértékben átláthatóvá teszi a nyomtatási költségeket és előre kalkulálhatóvá válik a havi vagy éves szintű kiadás vállalkozásodnak. Ez a szolgáltatásunk magában foglalja a berendezések karbantartását, a szükséges alkatrészeket és fogyóeszközöket (kivéve a papírt), valamint a szerviz szolgáltatást is, így a vállalkozásodnak nem kell egyéb költségekkel számolnia.

A teljeskörű üzemeltetési szerződés (TÜSZ) előnyei

Az előnyei között szerepel így a költséghatékonyság, hiszen csak a ténylegesen nyomtatott oldalak után kell fizetned, ami jelentős mértékben optimalizálja a nyomtatási költségeket. Bérléssel kombinálva a vállalkozásodnak nem kell befektetni drága nyomtatási infrastruktúrába.

A klikkdíjas szerződés javítja a nyomtatási infrastruktúrád menedzsmentjét, mivel az it.hu, mint szolgáltató cég végzi az eszközök karbantartását és felügyeletét, így a vállalkozásod fókuszálhat fő tevékenységére, miközben a nyomtatási feladatok zökkenőmentesen működnek. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy modern, hatékony és környezetbarát nyomtatási környezetet alakíts ki anélkül, hogy nagy összegeket kellene ráfordítani. 

Előnyök

Egyik legfontosabb előny, hogy jelentős költségmegtakarítást érhetsz el, elkerülve ezzel a drága berendezések beszerzésének és karbantartásának költségeit.

A szolgáltatásaink igénybevételével számos előnyt élvezhetsz, ami hozzájárulhat a működésed hatékonyságának növeléséhez.

Emellett, szakképzett, széleskörű tapasztalattal rendelkező csapatunk gondoskodik a legújabb technológiák alkalmazásáról, biztosítva ezzel számodra, hogy nyomtatási és másolási igényeid a lehető legmagasabb minőségben valósuljanak meg.

Az idő megtakarítása egy másik jelentős előny, hiszen munkatársaink gyorsan és hatékonyan képesek kezelni minden nyomtatási és másolási projektedet, lehetővé téve neked és a munkatársaidnak, hogy a vállalkozás egyéb fontos aspektusaira koncentrálhassatok.

A vállalkozásod rugalmassága is növekszik, mivel személyre szabott megoldásaink segítségével könnyedén alkalmazkodhatsz a piaci változásokhoz és a vállalati igények dinamikus változásaihoz.

Ezek a szolgáltatások összességében növelik a versenyképességedet, miközben csökkentik az üzemeltetési költségeket és javítják az üzleti folyamatok hatékonyságát. Megoldás erre a linkre kattintva!

Gyakori kérdések

Széleskörű szolgáltatásaink magukban foglalják a professzionális nyomtatást, másolást, szkennelést, digitális dokumentumkezelést, valamint személyre szabott nyomtatási megoldásokat. Minden szolgáltatásunkat a legmodernebb technológiák felhasználásával nyújtjuk, hogy megfeleljünk ügyfeleink különleges igényeinek.

A szolgáltatások díjazása projekt alapján változik, attól függően, hogy milyen típusú nyomtatási vagy másolási szolgáltatást igényelsz, mennyi a kívánt példányszám és milyen speciális követelményeket kell teljesíteni. Ajánlatkérés során részletes árajánlatot adunk, amely pontosan meghatározza a szolgáltatás költségeit.

A projekt időtartama a munka bonyolultságától és a kívánt példányszámától függ. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb határidőn belül teljesítsük az igényeidet és általában a projekt méretétől függően pontos befejezési időpontot tudunk biztosítani az ajánlatkérés során.

Szakmailag felkészült szakértő kollégáink rendelkeznek a legújabb nyomtatási és másolási technológiák ismeretével és szigorú minőségellenőrzési folyamatokat követünk annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb minőséget kapják. Minden projektet gondosan ellenőrzünk a végeredmény minőségének biztosítása érdekében.

Igen, büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek széleskörű személyre szabási lehetőségeket kínálunk. Projektjeidnek részleteit megbeszélve, mindig egyedi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek tökéletesen illeszkednek a tevékenységed igényeihez és céljaihoz. Az it.hu szolgáltatásai rövid videó, erre a linkre kattinva!

Miért minket válassz?

Válaszd a nyomtatási megoldásainkat és tapasztald meg a különbséget, amit szakértelmünk és elkötelezettségünk hozhat vállalkozásod számára.
Íme négy fő ok, amiért érdemes minket választanod:

Testreszabott megoldások

Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, ezért minden ügyfelünk számára személyre szabott nyomtatási megoldásokat kínálunk. Legyen szó bármilyen specifikus igényről vagy kihívásról, biztos lehetsz benne, hogy mi megtaláljuk a tökéletes megoldást céged számára.

Legmodernebb technológia

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek a piac legújabb nyomtatási technológiáit biztosítjuk. Ez lehetővé teszi számukra, hogy lenyűgöző minőségű nyomtatványokat készíthessenek, miközben optimalizálják vállalkozásuk költségeit és hatékonyságukat.

Környezettudatos nyomtatás

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, amely tükröződik nyomtatási megoldásainkban is. Kínálatunkban megtalálhatók alacsony energiafogyasztású nyomtatók és az újrahasznosított papírra való nyomtatás lehetősége, amelyekkel vállalkozásod is hozzájárulhat a környezet védelméhez.

Szakértői támogatás és karbantartás

Mi nem csak egy nyomtatót vagy szolgáltatást kínálunk vállalkozásod számáta, hanem egy megbízható partneri kapcsolatot is. Az it.hu minden szükséges támogatást és karbantartást biztosít, hogy nyomtatási infrastruktúrád mindig a legmagasabb szinten működjön.

Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki alábbi űrlapunkat és a többit bízd ránk.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Design by

it.hu