Kapcsolat

Időpontfoglalás

Helpdesk

Központilag menedzselt nyomtatási és fénymásolási szolgáltatások

Örülünk, hogy itt vagy az

it.hu weboldalán, a központilag menedzselt nyomtatási és fénymásolási szolgáltatásainknál

A modern vállalkozások számára elengedhetetlen a hatékony dokumentumkezelés. A központilag menedzselt nyomtatási és fénymásolási szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy vállalkozásod a nyomtatási és fénymásolási folyamatokat egyszerűen, költséghatékonyan és fenntartható módon kezelje. A szolgáltatásunk igénybevétele egy előzetes konzultációval kezdődik, ahol felmérjük vállalkozásod specifikus igényeit.

Ezt követően személyre szabott megoldást dolgozunk ki, amely magában foglalja a megfelelő nyomtatók és fénymásolók kiválasztását, azok telepítését, valamint a napi működés támogatását. A rendszer beállítása után folyamatos monitorozást és karbantartást biztosítunk, így vállalkozásod zavartalanul folytathatja tevékenységét. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vállalkozásodnak megkönnyítsük a dokumentumkezelést, miközben csökkentjük a környezeti lábnyomot és optimalizáljuk céged költségekeit.

Érdekel

Fő jellemzők

Teljes körű szolgáltatás

Az eszközök telepítésétől kezdve a karbantartáson és tonerek pótlásán át minden szükséges tevékenységet vállalunk, így neked már csak a papírt kell betenned a gépbe.

Költségkontroll

Részletes jelentéseink segítségével pontos képet kaphatsz a nyomtatási költségekről és optimalizálhatod azokat a céged szükségleteinek megfelelően, a hatékony működés érdekében.

Környezettudatosság

Ajánlataink között szerepelnek alacsony energiafogyasztású eszközök és újrahasznosított papír használatát elősegítő megoldások is, a döntés a te kezedben van.

Előnyök

Hatékonyság

Automatizált rendszerünk lehetővé teszi, hogy vállalkozásod időt és erőforrást takarítson meg, miközben a dokumentumkezelési folyamatok zökkenőmentesek maradnak.

Könnyű hozzáférés és megosztás

A központilag menedzselt szolgáltatások révén a dokumentumok könnyen elérhetővé és megoszthatóvá válnak a szervezeten belül, függetlenül az egyes munkatársak fizikai helyzetétől.

Biztonság

Biztosítjuk a dokumentumok biztonságát a legújabb titkosítási és hozzáférés-kezelési technológiák segítségével, védelmet nyújtva az érzékeny információk számára.

Hogyan dolgozunk

Teljeskörű üzemeltetési szerződéssel (TÜSZ), más néven  a klikkdíjas üzemeltetési metódussal. A teljeskörű üzemeltetési szerződés, másik ismert nevén a klikkdíjas szerződés, egy olyan professzionális megoldás, amely lehetővé teszi vállalkozásod számára, hogy nyomtatóitokat és fénymásolóitokat egy előre meghatározott, oldalankénti díj alapján üzemeltessük.

Ez a modell azért előnyös, mert teljes mértékben átláthatóvá teszi a nyomtatási költségeket és előre kalkulálhatóvá válik a havi vagy éves szintű kiadás vállalkozásodnak. Ez a szolgáltatásunk magában foglalja a berendezések karbantartását, a szükséges alkatrészeket és fogyóeszközöket (kivéve a papírt), valamint a szerviz szolgáltatást is, így a vállalkozásodnak nem kell egyéb költségekkel számolnia. 

A teljeskörű üzemeltetési szerződés (TÜSZ) előnyei között szerepel így a költséghatékonyság, hiszen csak a ténylegesen nyomtatott oldalak után kell fizetned, ami jelentős mértékben optimalizálja a nyomtatási költségeket. Bérléssel kombinálva, a vállalkozásodnak nem kell befektetni drága nyomtatási infrastruktúrába, vagy időt és erőforrást fordítani a karbantartásra és hibaelhárításra.

A klikkdíjas szerződés javítja a nyomtatási infrastruktúrád menedzsmentjét, mivel az it.hu, mint szolgáltató cég végzi az eszközök karbantartását és felügyeletét, így a vállalkozásod fókuszálhat fő tevékenységére, miközben a nyomtatási feladatok zökkenőmentesen működnek. Ez a megoldás lehetővé teszi a vállalkozásod számára, hogy modern, hatékony és környezetbarát nyomtatási környezetet alakíts ki anélkül, hogy nagy összegeket kellene ráfordítani. 

Az it.hu 2022-ben az év vállalkozója!

Gyakori kérdések

Bármely méretű és ágazatú vállalkozás számára, amely szeretné optimalizálni nyomtatási és fénymásolási folyamatait.

Részletes nyomon követés és elemzés révén lehetővé teszi a felesleges nyomtatások azonosítását és megszüntetését, valamint a toner és papírfogyasztás optimalizálását. Ezenkívül a testreszabott szolgáltatási tervek lehetővé teszik, hogy csak a valóban szükséges szolgáltatásokért fizess.

Csapatunk gyorsan reagál minden hibajelentésre, biztosítva a lehető leggyorsabb javítást vagy csere berendezést, hogy a munkafolyamatok ne szenvedjenek kárt. Nyomtatás, másolás, digitalizáció szolgáltatásunkat erre a linkre kattintva találod!

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Design by

it.hu