Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Microsoft M365 licencelés és bevezetés

Köszöntelek az it.hu weboldalán,

a Microsoft M365 irodai programcsomagok liszenszelésével és bevezetésével segítünk modernizálni a vállalkozásod munkakörnyezetét

Büszkén mondhatjuk, hogy a Microsoft M365 Gold Partneri státuszunkkal különleges előnyöket és szakértelmet kínálunk neked. Akár új bevezetésről van szó, akár korábban félresiklott projektek helyreállításáról, a kollégáink készen állnak a kihívásokra.

Ha érdekel a Microsoft M365 liszenszelése, bevezetése, vagy ha korábban elrontott projektet szeretnél helyrehozatni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Dobos Zoltán és profi rendszergazda csapata készen áll, hogy segítsen neked és vállalkozásodnak a modern munkahelyi környezet sikeres kialakításában.

Érdekel

Fő jellemzők

Microsoft M365 Gold Partner

Kollégáink komoly szakmai elismerést nyertek el a Microsofttól, amely alátámasztja a Microsoft M365 termékekkel kapcsolatos magas szintű szakértelmet és tapasztalatot.

Teljes körű bevezetés és támogatás

Nem csak a licencelést, hanem az egész bevezetési folyamatot vállaljuk, beleértve az egyedi igények szerinti konfigurációt és oktatást is vállalkozásod számára.

Javítás és befejezés oktatás

Különleges és egyedülálló lehetőséget kínáló szolgáltatásunk a korábban elrontott vagy félbehagyott M365 bevezetések helyreállítása, ennek sikeres befejezése és oktatása.

Előnyök

Szakértői kompetens tudás

Mint a Microsoft M365 Gold Partnerség bizonyítja, hogy speciális csapatunk rendelkezik azzal a mélyreható tudással és tapasztalattal, amire számíthatsz az M365 szolgáltatások sikeres bevezetésekor.

Megbízhatóság

Biztos lehetsz benne, hogy a projektjeid a legmagasabb minőségi előírások és legjobb gyakorlatok alapján valósulnak meg.

Rugalmas megoldások

Akármilyen kihívás vagy egyedi igény merül fel, rugalmasan kezeljük és testreszabott megoldásokat nyújtunk.

Hogyan működik

Az első lépés egy előzetes konzultáció, ahol megismerjük az igényeidet és céljaidat. Ezután egyedi tervet készítünk, amely magában foglalja a licencelést, a bevezetést, szükség esetén a korábbi bevezetések javítását. A bevezetési folyamatot szorosan nyomon követjük, biztosítva a zökkenőmentes átállást és az alkalmazottak számára szükséges oktatást.

A terv végrehajtásához szakértő csapatunk vezeti végig a telepítési és konfigurációs folyamatokat, optimalizálva az M365 környezetet a vállalati munkafolyamatokhoz. Folyamatos támogatást és karbantartást biztosítunk, hogy a rendszer mindig naprakész és biztonságos maradjon. Ezenkívül rendszeres visszajelzéseket gyűjtünk az alkalmazottak felhasználói élményéről, hogy szükség esetén finomíthassuk a beállításokat.

Gyakori kérdések

A Microsoft M365 Gold Partneri státusz azt jelzi, hogy a szolgáltató rendelkezik a Microsoft által elvárt legmagasabb szintű technikai kompetenciával, ügyfélszolgálattal és sikeresen telepített M365 megoldásokkal.

Képesek vagyunk kezelni a rosszul konfigurált beállításokat, az adatszinkronizációs hibákat, a hiányzó funkciókat és az alkalmazottak által nem megfelelően használt eszközöket. Az első lépés egy alapos felmérés, amely meghatározza a probléma forrását, aztán célzott tervet készítünk a problémák orvoslására.

Mi a teendő, ha már rendelkezem Microsoft 365 előfizetéssel, de szeretném optimalizálni a használatát?
Ha már van Microsoft 365 előfizetésed, de úgy érzed, nem használod ki a rendszer minden lehetőségét, csapatunk segítséget nyújt az előfizetés átvilágításában, az esetleges hiányosságok feltárásában és javaslatokat teszünk a rendszer optimalizálására. Személyre szabott tervünkkel és oktatási programjainkkal maximalizálhatod a Microsoft 365 biztonsági, együttműködési és produktivitást növelő funkcióit.

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu