Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Rendszergazda szolgáltatás

Üdv,

Dobos Zoltán vagyok, az it.hu rendszergazda üzletág vezetője

Szívvel-lélekkel dolgozunk azon rendszergazda üzletágunknál, hogy te és vállalkozásod a lehető legjobb informatikai támogatást kapjátok meg tőlünk. Mivel mi tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedülálló kihívásokkal rendelkezik, így legyen szó startupról vagy multinacionális vállalatról, testreszabott megoldásainkkal a siker felé vezetjük a vállalkozásodat

Készen állsz, hogy a vállalkozásodat a következő szintre emeld az it.hu professzionális rendszergazdai szolgáltatásaival, beleértve a Microsoft M365 bevezetését is? Lépj kapcsolatba velünk további információért vagy konzultációért.

Érdekel

Dobos Zoltán

Rendszergazda üzletág vezető

Rendszergazda szolgáltatásaink

Felhasználói támogatás

Átfogó segítséget nyújtunk minden informatikai kérdés és probléma esetén.

Szerver üzemeltetés

Folyamatos és megbízható online jelenlétet biztosítunk.

Hálózatkezelés

Optimalizáljuk és védjük a vállalkozásod kommunikációs csatornáit.

Adatbiztonság

Az értékes adataidat megvédjük a külső fenyegetésektől és belső sérülékenységektől.

Rendszerfelügyelet

Proaktívan kezeljük a rendszerhibák jeleit.

Felhő alapú megoldások

Segítünk a vállalkozásodnak átállni a felhő alapú infrastruktúrára.

Előnyök

A kiszervezett rendszergazdai szolgáltatások igénybevétele számos előnnyel jár, amelyek közvetlenül hozzájárulnak az üzleti sikereidhez

Jelentős
költségmegtakarítás

Jelentős költségmegtakarítást érhetsz el, mivel nincs szükség egy saját IT személyzet fenntartására és azok folyamatos képzésre

Hozzáférés a legújabb technológiákhoz

Szakértő csapatunk hozzáférést biztosít a legújabb technológiákhoz, az azonnali hibaelhárítás növeli az üzleti folyamatok stabilitását

Rugalmasság és
skálázhatóság

Rugalmasság és skálázhatóság biztosításával lehetővé tesszük, hogy gyorsan alkalmazkodj a piaci változásokhoz

Kiknek, hogyan?

Kisvállalatok számára: kis- és középvállalkozások számára kínálunk teljes körű IT támogatást, ami magában foglalja az IT infrastruktúra felügyeletét, hálózati biztonságot, adatvédelmet és felhasználói támogatást. Ez a megközelítés lehetővé teszi a KKV-k számára, hogy összpontosítsanak a fő tevékenységükre, miközben az informatikai rendszerük optimális és biztonságos marad.

Nagyvállalatok számára: nagyvállalatok számára, különösen 100 felhasználó feletti létszám esetén, szolgáltatásaink magukban foglalják az egyes IT részterületek kialakítását, rendbetételét és üzemeltetését is. Specifikus szükségleteknek megfelelően nyújtunk támogatást, lehetővé téve a nagyvállalatok számára, hogy IT infrastruktúrájukat a legmagasabb szinten tudják tartani.

Hogyan dolgozunk: szerződéses alapon dolgozunk, amely a hibák nagy részének megelőzését teszi lehetővé. Projektalapú munkát is vállalunk, amely előzetes felmérést, ajánlatadást és megrendelést követően valósul meg. Eseti javításokat, csak kivételes esetekben vállalunk.

Tegyük rendbe az informatikád!

Gyakori kérdések

Rendszeresen frissítjük az informatikai rendszereket, hogy biztosítsuk a legújabb biztonsági frissítések és funkciók elérhetőségét.

Fordulj hozzánk bizalommal a támogatási csatornáink egyikén és szakértő csapatunk azonnal segíteni fog a probléma megoldásában.

Az adatbiztonságot szigorú protokollok, modern titkosítási technológiák és proaktív biztonsági intézkedések segítségével garantáljuk.

Igen, minden egyes ügyfelünk számára személyre szabott megoldásokat kínálunk, figyelembe véve az egyedi igényeket és kihívásokat.

Igen, rendszeres jelentéseket és visszajelzéseket biztosítunk, hogy tájékoztassuk ügyfeleinket az informatikai rendszerük állapotáról és a végzett munkákról.

Miért minket válassz?

Amennyiben vállalkozásod számára rendszergazdai szolgáltatásra van szükség, íme négy meggyőző ok, amiért érdemes minket választanod:

Testreszabott megoldások

Tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi. Ezért kínálunk személyre szabott IT megoldásokat cégednek, amelyek tökéletesen illeszkednek vállalkozásod specifikus igényeihez és céljaihoz. Legyen szó egyszerű karbantartásról vagy bonyolult hálózati infrastruktúra kialakításáról, minden esetben a legjobb megoldást nyújtjuk.

Tapasztalt szakértő csapat

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk a legmagasabb szintű szakértőkből áll, akik mélyreható tudással rendelkeznek a legújabb technológiákról és IT trendekről. Folyamatos továbbképzésük garantálja, hogy mindig naprakészek legyenek, így vállalkozásod is mindig az lesz.

Megbízható üzemeltetés

Célunk, hogy vállalkozásod IT rendszere zökkenőmentesen működjön. Ezt a megbízhatóságot a folyamatos monitorozással, proaktív karbantartással és gyors hibaelhárítással biztosítjuk, így vállalkozásodnak nem kell aggódnia a váratlan leállások és adatvesztések miatt.

Versenyképes árak

Megértjük, hogy minden vállalkozás költségvetése korlátozott. Ezért kínáljuk szolgáltatásainkat személyre szabott árajánlat készítéssel, versenyképes árakon, biztosítva cégednek, hogy a rendszergazdai támogatás ne csak elérhető, hanem költséghatékony is legyen.

Válassz minket, és biztos lehetsz benne, hogy vállalkozásod IT infrastruktúrája a legjobb kezekben lesz.

Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki alábbi űrlapunkat és a többit bízd ránk

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu