Kapcsolat

Időpontfoglalás

Helpdesk

Kereskedelem

Üdv,

Pichner Tibor vagyok az it.hu kereskedelem üzletág vezetője

Büszkeséggel tölt el, hogy én képviselhetem ezt a dinamikusan fejlődő ágazatot, a kereskedelem szegmenst, ahol lefgőbb célunk, hogy vállalkozásod növekedését a legmodernebb informatikai eszközökkel és megoldásokkal támogassuk. Magabiztosan állítom, hogy csapatunkkal együttműködve képesek vagyunk a legmagasabb szintű kereskedelmi támogatást nyújtani számodra.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára mindig a legjobb megoldásokat kínáljuk, legyen szó hardverről, szoftverről vagy egyéb informatikai eszközökről. A mai üzleti világban az információs technológia nem csupán szükséglet, hanem egyértelműen a siker záloga is. Cégünk ebben a szellemben kínálja széleskörű termékportfólióját, amely minden méretű és típusú vállalkozás igényeit szeretné kielégíteni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kereskedelem üzletágunk, egyedi cégedre szabott ajánlattal állhasson rendelkezésedre. 

Érdekel

Pichner Tibor

Kereskedelmi Igazgató

Szolgáltatásaink

Hardver értékesítés

A piac legújabb és legmegbízhatóbb hardvereit kínáljuk, legyen szó számítógépekről, szerverekről vagy hálózati eszközökről.

Szoftver licencelés és tanácsadás

Segítünk megtalálni a vállalkozásod számára legmegfelelőbb szoftvereket és licencelési modelleket.

Egyedi informatikai megoldások

Flexibilis, személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek pontosan illeszkednek a vállalkozásod igényeihez.

Biztonsági megoldások és tűzfalak

Szolgáltatásaink közé tartoznak a legfejlettebb biztonsági megoldások és tűzfalak, amelyek védelmet nyújtanak a külső támadásokkal szemben.

Felhő alapú szolgáltatások és integráció

A felhő alapú technológiák lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy hatékonyabban és rugalmasabban működjenek. Szolgáltatásaink között szerepel a felhő alapú infrastruktúra kialakítása, alkalmazások felhőbe történő migrálása és a különböző felhő szolgáltatások integrálása.

Előnyök

Szakértői tanácsadás: tapasztalt szakértőink segítenek megtalálni a legjobb termékeket és megoldásokat.

Versenyképes árak: szorosan együttműködünk a beszállítókkal, hogy ügyfeleink számára a legjobb árakat biztosíthassuk.

Gyors és megbízható szolgáltatás: elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors és hatékony szolgáltatást nyújtsunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Költséghatékony és jövőbiztos megoldások: a technológiába történő befektetésünk nem csak a legújabb megoldásokhoz való hozzáférést jelenti, hanem jelentős költségmegtakarítást és működési hatékonyságot is biztosít. Segítünk a vállalkozásoknak eligazodni a bonyolult technológiai tájban licenszelési lehetőségekkel és termékekkel, amelyek skálázhatóságot kínálnak, biztosítva befektetésed jövőbiztosságát.

Legnépszerűbb megoldásaink megtekintéséhez kattints a linkre!

Célunk, hogy innovációt vigyünk működésedbe, versenyképesebbé téve vállalkozásodat a piacon, miközben betartjuk költségvetési korlátaidat.

Gyakori kérdések

Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb számítógépek, szerverek, hálózati eszközök és szoftverek, valamint egyéb informatikai eszközök. Beszélgetés a vállalati informatikáról az it.hu ügyvezetőjével.

Egyszerűen lépj velünk kapcsolatba weboldalunkon található űrlapunkon.

Nyugi, ebben teljesen a segítségedre leszünk! Egy személyes találkozón átbeszéljük, mire van szükséged, és mi alapján dolgozunk ki neked egy szuper ajánlatot. Legyen szó bármilyen tevékenységről vagy költségvetésről, a célunk, hogy a lehető legjobb hardver megoldást találjuk a cég számára.

Először is, felmérjük, milyen szoftveres igényeid vannak, és milyen funkciókra van szükséged a mindennapi munkához. Utána megmutatjuk, melyik licencelési modell működik a legjobban a te helyzetedben, hogy ne csak jogilag legyél fedezve, de pénzt is spórolhass a felesleges kiadásokon.

Abszolút! A legtöbb esetben tudunk neked egyedi beállításokat, funkciókat ajánlani, hogy a szoftverek tökéletesen passzoljanak a cég működéséhez. Ha van egy különleges kérésetek, csak szólj, és megnézzük, hogyan tudjuk azt megvalósítani.

Miért bennünket válassz a kereskedelem üzletágban?

Személyre szabott megoldások

Minden egyes ügyfelünk egyedülálló, ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy megértsük üzleti céljaikat és kihívásaikat. Ezáltal képesek vagyunk személyre szabott kereskedelmi megoldásokat nyújtani, amelyek tökéletesen illeszkednek vállalkozásod igényeihez.

Átfogó piaci ismeretek

több évtizedes tapasztalattal, kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a kereskedelmi ágazatban, ami lehetővé teszi számunkra, hogy Átfogó piaci ismeretekkel és gyártói belső információkkal is szolgáljunk. Ez a tudás segít ügyfeleinknek jelentős előnyt szerezni versenytársaikkal szemben és sikeresen navigálni a piaci változások idején.

Kiváló minőségű szolgáltatások

Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek meghaladják üzletfeleink elvárásait. Minőségellenőrzési folyamataink biztosítják, hogy csak a legjobb termékeket és megoldásokat szállítsuk.

Elkötelezett ügyfélszolgálat

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Elkötelezett ügyfélszolgálati munkatársaink készen állnak arra, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljanak minden kérdésre és kihívásra, biztosítva ezzel, hogy vállalkozásod zavartalanul működjön.

Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki alábbi űrlapunkat és a többit bízd ránk

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Design by

it.hu