Kapcsolat

Időpontfoglalás

Helpdesk

Karrier

Szabad

Rendszergazda

Szeretnénk rád bízni 3-6 közepes méretű cég önálló üzemeltetését, ez cégenként egy-két szervert és a hozzájuk tartozó munkaállomásokat, hálózati eszközöket jelenti. Nem vagyunk jók a mikromenedzselésben. A feladatok priorizálásában felelős, napjukat önállóan beosztani képes emberekkel szeretünk együtt dolgozni.

Szabad

Informatikai hálózatépítő

Precíz és lelkiismeretes informatikai hálózatépítő munkatársakat keresünk. Itt kiélheted magad, ha szeretsz tenni-venni, építeni, kábelezni, szerelni. Nálunk a helyed, ha a hatékonyság mellett igényes is vagy a munkádra, mi a minőségre szerződünk, ami megbízhatóan működik. Önálló munkavégzés, nem ellenőriz senki, munkatársaddal oldjátok meg a projekt kivitelezését.

Betöltött

Projektmenedzser

Keressük azt az ízig-vérig szervezésre, emberek menedzselésére született, határozott srácot, akire rábízhatjuk hálózatépítési csapatunk menedzselését. Aki szervezettséggel eléri a hatékony munkavégzést úgy, hogy közben a srácok dalolva melóznak és felelősségteljesen menedzseli a hálózatépítési projekteket

Betöltött

Kereskedelmi projektmenedzser

Igen, egy belevaló, örök-kíváncsi kereskedelmi projektmenedzser munkatársat keresünk. Ha sosem érzed úgy, hogy már eleget tudsz, akkor helyben vagy, mi folyamatosan új kihívásokat tálalunk, hogy etethesd a tudásvágyad és kiélhesd a tettvágyadat. Izgalmas, komplex és változatos projektek várnak.

it.hu