Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Rendszergazda

Milyen az it.hu munkakultúra?

Milyen velünk/nálunk dolgozni?

Mi egy diverz csapatban gondolkodunk, ahol mindenki arra a területre specializálódik, ami igazán közel áll hozzá, azon a területen viszont nem áll meg. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy az it.hu valóban az elérhető legmagasabb szinten, a lehető legaktuálisabb lehetőségekkel, az ügyfél számára a legelőnyösebb módon biztosíthassa szolgáltatásait.

Veszprémi cégként álmodtunk egy nagyot és biztosak voltunk benne, hogy a közvetlen környezetünkben lesznek olyan megrendelőink, akik a legmagasabb szintű szolgáltatásokra nyitottak lesznek és meg is fizetik a profizmusunkat. Ez ma már történelem, mára több mint 70 szerződött partnerrel és közel 50 fejlesztési projekttel büszkélkedhetünk.

Elmondhatjuk magunkról, hogy sokkal messzebbre, magasabbra jutottunk a szakmai pályán, mint azt az alakulásunkkor való sörözgetéseinkkor gondoltuk. Megteremtettünk egy olyan közeget, ahol a munkatársaink inspirálják és támogatják egymást.

Az évek folyamán azt tapasztaljuk, hogy akiben megvan a vágy, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjön, annak mi egy igazi inkubátor vagyunk.

Jelentkezem

A munkakör megfogalmazása

Szeretnénk rád bízni 3-6 közepes méretű cég önálló üzemeltetését, ez cégenként egy-két szervert és a hozzájuk tartozó munkaállomásokat, hálózati eszközöket jelenti. Nem vagyunk jók a mikromenedzselésben, a feladatok priorizálásában felelős, napjukat önállóan beosztani képes emberekkel szeretünk együtt dolgozni.

Önállóan dolgozol, de mégsem vagy egyedül, hiszen a jelenleg 12 fős rendszergazda csapatunk egyként mozdul, ha behozol egy olyan feladatot, amire jó lenne, ha ránézne pár tapasztaltabb, adott területen gyakorlottabb, szakértő kolléga is. Erre valók a szakmai csapat találkozói, mert mi nem találkozunk csak a meeting kedvéért, de azonnal összeülünk, ha bárkinek szüksége van a közös gondolkodásra, tervezésre.

Az IT olyan kihívásokat gördít a felhasználók elé nap, mint nap, amit egy szakterületre specializálódott rendszergazda, egyedül képtelen professzionálisan megoldani. A rendszergazda szolgáltatás annyira szerteágazó, ráadásul hipersebességgel fejlődik, hogy minden részterületén egyszemélyben, lehetetlen szakértővé válni.

Adatbiztonság? Microsoft Azure szakértő? Server-storage architektura tervezés? Mindegyikre specializálódik nálunk legalább 1 kollégánk, de van olyan terület, amelyre akár 2-3 munkatársunk is ki van képezve.

Az a stratégiánk, hogy olyan rendszergazdacsapatot építsünk, ahol minden fontos területnek van legalább egy kiemelkedő specialistája. Így együtt olyan kollektív tapasztalattal és tudással rendelkezhetünk, amivel minden ügyfélproblémát a lehető leggyorsabban és a legprofibban tudunk orvosolni.

Minden rendszergazdánknak van egy személyére szabott cégcsomagja, így mint cég a cégben, önállóan viszi a hozzá dedikált vállalkozáskat.
Ezt az önálló munkavégzést, felhatalmazottságot, csak olyan munkatársnak tudjuk megadni, akik készek felelősséget vállalni és „sajátjukként” kezelni az ügyfél protokolljait.

Ha te is így gondolod, nagy a valószínűsége, hogy egy ideje már egymást keressük!

Téged keresünk ha…

Önállóan tudsz feladatokat megoldani, képes vagy megfelelően beosztani az idődet. Ha nem állsz fel az asztaltól azért, mert aznapra lejárt a munkaidőd, egészen addig, amíg nem oldottál meg egy fontos problémát, feladatot, hanem inkább szívesebben befejezed azt és te így alszol majd este nyugodtan.

Szereted a komplexitást, mert így edzésben tarthatod a problémamegoldó, helyzetfelismerő képességed. A hatékonyság nem egy frázis puffogtatás számodra, hanem az alapvető működési mechanizmusod.

Meggyőző és bizalmat keltő vagy, amikor azt mondod az ügyfélnek, hogy minden rendben lesz, az ügyfél pedig türelmesen vár a megoldásodra, mert tudja, hogy piros hó is eshet, te akkor is szállítod neki határidőre a megoldást, ahogy megígéreted.

Nem alkuszol, addig agyalsz szinte kényszeresen, amíg nem hozod az ügyfélnek a legfrappánsabb megoldást. Nálunk bátran használhatod ehhez a többiek agytekervényeit is.

Rugalmas vagy és felnőttként te is azt szereted, ha rád bízzák a munkádat és úgy osztod be az idődet, ahogy te a leghatékonyabb tudsz lenni (persze az ügyfélnek való rendelkezésre állást szem előtt tartva).

Személyes belső igénnyel rendelkezel a folyamatos tanulásra. Nem kell mindent tudnod, de vágyj ráés tegyél is érte, mi csak a lehetőséget tudjuk számodra biztosítani a fejlődésed útján. Akkor csatlakozz hozzánk, ha ég benned a vágy, hogy a most még hiányzó, de szükséges tudással felvértezed magad.

Ne hajtson a tatár, itt lesz időd elmélyülni egy probléma megoldásában, nem jár senki a nyakadra, úgyis te vagy a saját legszigorúbb kritikusod és addig nem nyugszol, míg ki nem ásod a tutit.

Teljes szintű szakmai felelősségvállalással rendelkezel: a rendszergazdák felelősek az informatikai rendszerek működéséért és biztonságáért, így fontos, hogy felelősséget vállaljanak a saját munkájukért és a rendszerekért.

A szakmai nehézség neked egy kihívás, amit kutatsz, keresel és élvezel. A könnyű feladatok untatnak, azért szereted a komplex dolgokat, mert ott meg kell tornáztatni az agyad a sikerért.

Ha most magányos farkasként bolyongsz ügyféltől ügyfélig, és érzed, hogy pont a szakmai fejlődésre nem marad időd és energiád az „ügyfelezéstől”, de te szeretnéd képezni is magad, hogy a legjobb lehess a szakterületeden, akkor nálunk a helyed

Nálunk megtalálod azt, ami hiányzik a szakmai pályafutásodból:

ha most olyan helyen üldögélsz, ahol azt gondolja a vezetőség, nincs szükség arra, hogy élen járj a szakmai fejlődésben, mert az IT így is varázslat a legtöbb ügyfélnek és ezzel nem értesz egyet

ha te fejlődnél és utána is kutatsz az összes fellelhető szakmai anyagnak, de nem kerülsz a közelébe sem a fejlett eszközöknek, sem azoknak a megoldásoknak, ahol a gyakorlatban is megtapasztalhatnád, milyen lenyűgöző, amikor ezeket biztosíthatod az ügyfeleinknek, mert egyébként erre vágysz

Jelentkezz hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhess arról, milyen fantasztikus munkakörnyezetbe lehet dolgozni nálunk!

Jelentkezem

Nem Téged keresünk ha…

Ha gyenge technikai ismeretekkel rendelkezel: a valakinek hiányoznak az alapvető számítógépes és hálózati ismeretek, akkor nem lesz képes hatékonyan kezelni és karbantartani az informatikai rendszereket.

Ha nem megfelelő a problémamegoldó képességed: a rendszergazdák feladata gyakran az informatikai problémák megoldása, így ha valaki nem rendelkezik jó problémamegoldó képességgel, akkor nem fogja tudni hatékonyan kezelni ezeket a helyzeteket.

Ha gyenge stressztűrés jellemez: az informatikai rendszerek hibái és problémái gyakran váratlanul jelentkeznek, és fontos, hogy a rendszergazda nyugodtan tudjon maradni és hatékonyan tudjon dolgozni nyomás alatt is.

Ha nem megfelelő a kommunikációs készséged: a rendszergazdák gyakran dolgoznak másokkal, így fontos, hogy jól tudjanak kommunikálni a felhasználókkal és más IT szakemberekkel is.

Ha nincs személyes belső igényed a folyamatos tanulásra: arra, hogy képzésekre járj vagy otthon tanulj folyamatosan a saját szakterületeddel kapcsolatosan. Mivel az informatikai technológiák folyamatosan fejlődnek, így fontos, hogy a rendszergazda nyitott legyen az új technológiák és módszerek megtanulására és azok alkalmazására.

Ha nem rendelkezel megfelelő dokumentálási képességekkel: a rendszergazdák gyakran felelősek az informatikai rendszerek dokumentálásáért, így fontos, hogy képesek legyenek jól dokumentálni a rendszereket és a végrehajtott változtatásokat.

Ha gyenge vagy időmenedzsment ügyileg: a rendszergazdák gyakran számos feladatot kell egyszerre kezeljenek, így fontos, hogy hatékonyan tudják beosztani az idejüket és kezelni a prioritásokat. Ha nem vagy képes beosztani a saját idődet és önállóan megoldani a napi feladataidat.

Ha nem vagy megfelelő csapatjátékos: rendszergazdák több esteben is csapatban dolgoznak más IT szakemberekkel, így fontos, hogy képesek legyenek jól együttműködni másokkal és koordinálni a feladatokat.

Ha nem vagy flexibilis és a munkaidő végével ott hagyod a megoldatlan problémát másnapra, ahelyett, hogy megoldanád és a másnapot vennéd lazábbra.

Ha nem megfelelő biztonsági szemlélettel rendelkezel: az informatikai rendszerek biztonsága kritikus fontosságú, így fontos, hogy a rendszergazda tisztában legyen a biztonsági kockázatokkal és képes legyen megfelelő intézkedéseket tenni azok csökkentése érdekében. Ha téged mikrómenedzselni kell, mert önállóan nem tudsz feladatokat ellátni és megoldani.

Így kell elképzelni egy napodat

A hálózatok fizikai kiépítését a vérprofi hálózatépítő kollégák végzik el, neked már csak a rackszekrénytől indulva kell életre keltened a rendszert.

Rendszergazdaként, azzal foglalkozz, amihez a legjobban értesz, ezért nálunk egyéb, szakterületedtől eltérő feladatokra nem lesz gondod. A további munkádhoz kapcsolódó teendőket a kereskedelmi osztály és a logisztika intézi, akiknek meghatározod az igényeket és amennyiben szükséges kiegészítik, pontosítják azt.

Az árajánlatok, a pénzügyi kérdések egyeztetése és kezelése, az eszközök beszerzése más kollégák dolga, így ezzel nem kell majd foglalkoznod. Az általad megrendelt eszközök beérkezését is nyomon követi a logisztika helyetted, a kiszállítandó termékeket pedig össze is készíti számodra az üzembe helyezés napjára.

Kikkel dolgozol együtt?

Dobos Zoltán az egyik legfontosabb munkatársa cégünknek!

Elképesztő koponya, ő vezeti a rendszergazda divíziót. 2013 óta dolgozik nálunk és nincs olyan szerződött ügyfél, akinek az IT rendszere ne lenne a fejében.

Önállóságot vár el és cserébe függetlenséget is ad, mindamellett segít a szakmai agyalásokban és gyakorlati ötletekkel könnyíti munkádat, de nem liheg a nyakadban.

Célunk, hogy nálunk igenis találd fel önmagad, bontakozz ki, tanulj, fejlődj, hogy együtt, céges szinten is fejlődni tudjunk és a legprofibb csapatot alkossuk.

Dobos Zoltán

Rendszergazda üzletág vezető

Ezt nyújtjuk munkáltatóként

Nálunk nem egy gürizős gálya folyik, hanem precíziós, profi munka. Az angol tutorial videókon kívül, a hardver és szoftvergyártó cégektől közvetlen támogatást kapunk. Kiemelt partnerként kezelnek minket és mivel a létszámunk sincs kicentizve, megengedhetjük magunknak, hogy 1-1 munkatársunkat elküldjük képzésekre, szakmai vizsgára hozzájuk.

Nem lesz részed kötelező nyomasztó és hervasztó meetingekben. Mi közösen brainstormingolunk, ha egy ügyfélhez megoldás kell, lényegre törően, konstruktívan, személyesen, egymást segítve ötletgazdagsággal.

Cserébe, csak azt várjuk, hogyha az ügyfél igényt jelez, akkor azonnal ugorjatok rá, találjátok ki és oldjátok meg a problémáját.

Mire számíthatsz, ha jelentkezel hozzánk,  

miért éri meg velünk dolgoznod?

Munkatársainknak céges autót, telefont biztosítunk, saját használatra is és év végi bónuszt is szoktunk osztani. Extra juttatásokat kapnak azok a kollégáink, akiknél azt látjuk, tapasztaljuk és érezzük, hogy ugyanúgy odateszik magukat a cégért, az ügyfélért, mint a cég értük, amit személyre szabottan az egyedi igényeikhez igazítva alakítunk ki.

Nem kell csip-csup dolgokkal bíbelődnöd, senior rendszergazdaként nálad a felelősség és a szaktudás, ezt maximálisan a minőségi munkavégzésbe konvertáljuk. Minden egyszerűbb, unalmasabb, monotonabb feladatot le tudsz adni a junior kollégáknak, így a csapat minden tagja odateheti magát a projekt sikeréért.

A hely és a nyugi adott, hogy koncentrálhass a munkádra, a feladataidra. Modern, háromszintes irodaházban vagyunk 45 fővel, nem fog összeérni a munkatársaiddal könyököd. Több tárgyalóból is választhatsz, ha elvonulnál egy csendes zugba, vagy a távoli eléréshez is minden megvan, ha home office-ba kényszerülsz.

Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.
Nem kérünk önéletrajzot, kezdésnek ezek az információk elégségesek lesznek.

Jelentkezz hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhess arról,
milyen fantasztikus munkakörnyezetbe lehet dolgozni nálunk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Jelöld be ezek közül, amivel dolgoztál már (vagy megvan hozzá a tudásod):*
Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu