Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Kereskedelmi projektmenedzser

Milyen az it.hu munkakultúra?

Milyen velünk/nálunk dolgozni?

Mi egy diverz csapatban gondolkodunk, ahol mindenki arra a területre specializálódik, ami igazán közel áll hozzá, azon a területen viszont nem áll meg. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy az it.hu valóban az elérhető legmagasabb szinten, a lehető legaktuálisabb lehetőségekkel, az ügyfél számára a legelőnyösebb módon biztosíthassa szolgáltatásait.

Veszprémi cégként álmodtunk egy nagyot és biztosak voltunk benne, hogy a közvetlen környezetünkben lesznek olyan megrendelőink, akik a legmagasabb szintű szolgáltatásokra nyitottak lesznek és meg is fizetik a profizmusunkat. Ez ma már történelem, mára több mint 70 szerződött partnerrel és közel 50 fejlesztési projekttel büszkélkedhetünk.

Elmondhatjuk magunkról, hogy sokkal messzebbre, magasabbra jutottunk a szakmai pályán, mint azt az alakulásunkkor való sörözgetéseinkkor gondoltuk. Nem vagyunk jók a mikromenedzselésben, a napjukat önállóan beosztani képes, a feladatok priorizálásában felelős emberekkel szeretünk együtt dolgozni. Megteremtettünk egy olyan közeget, ahol a munkatársaink inspirálják és támogatják egymást.

Az évek folyamán azt tapasztaljuk, hogy akiben megvan a vágy, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjön, annak mi egy igazi inkubátor vagyunk.

Jelentkezem

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu