Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Informatikai hálózatépítő

Milyen az it.hu munkakultúra?

Milyen velünk/nálunk dolgozni?

Mi egy diverz csapatban gondolkodunk, ahol mindenki arra a területre specializálódik, ami igazán közel áll hozzá, azon a területen viszont nem áll meg. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy az it.hu valóban az elérhető legmagasabb szinten, a lehető legaktuálisabb lehetőségekkel, az ügyfél számára a legelőnyösebb módon biztosíthassa szolgáltatásait.

Veszprémi cégként álmodtunk egy nagyot és biztosak voltunk benne, hogy a közvetlen környezetünkben lesznek olyan megrendelőink, akik a legmagasabb szintű szolgáltatásokra nyitottak lesznek és meg is fizetik a profizmusunkat. Ez ma már történelem, mára több mint 70 szerződött partnerrel és közel 50 fejlesztési projekttel büszkélkedhetünk.

Elmondhatjuk magunkról, hogy sokkal messzebbre, magasabbra jutottunk a szakmai pályán, mint azt az alakulásunkkor való sörözgetéseinkkor gondoltuk. Nem vagyunk jók a mikromenedzselésben, a napjukat önállóan beosztani képes, a feladatok priorizálásában felelős emberekkel szeretünk együtt dolgozni. Megteremtettünk egy olyan közeget, ahol a munkatársaink inspirálják és támogatják egymást.

Az évek folyamán azt tapasztaljuk, hogy akiben megvan a vágy, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjön, annak mi egy igazi inkubátor vagyunk.

Jelentkezem

A munkakör megfogalmazása feladatszinten

Kábelcsatornák építése: a hálózatépítő feladata lesz a megfelelő kábelcsatornák felszerelése, amelyek biztosítják a kábelek védelmét és rendszerezettségét az épületen belül és kívül egyaránt.

Kábelezés: különböző típusú kábelek, mint az UTP és optikai kábelek húzása a megfelelő kábelcsatornákon keresztül. Ez magában foglalja a kábelek megfelelő irányítását és elrendezését az összeköttetések optimalizálása érdekében.

Kábelek végződtetése: a kábelek megfelelő csatlakozókkal való ellátása, amely lehetővé teszi az eszközök hálózathoz való csatlakoztatását. A feladat magában foglalja az UTP és FTP kábelek, valamint az optikai kábelek precíz végződtetési munkálatait is.

WiFi antennák telepítése: a WiFi hálózat lefedettségének maximalizálása érdekében WiFi antennák helyes elhelyezésének és beállításának elvégzése. Ez magában foglalja a helyszíni felmérést, az antennák optimális pozícionálását és a jelminőség tesztelését.

Biztonsági kamerák telepítése és beállítása: a munkakör része a biztonsági kamerarendszerek telepítése is.

Téged keresünk ha…

Ha megfelelő technikai ismeretekkel rendelkezel: ha valakinek nincsenek alapvető ismeretei az informatikai hálózatok tervezéséről, telepítéséről és karbantartásáról, akkor nem lesz képes hatékonyan végrehajtani a feladatokat. 

Ha kitűnő kommunikációs készségeid vannak: az informatikai hálózatok építése és karbantartása gyakran csoportmunkát igényel, és fontos, hogy az illető jól kommunikáljon másokkal a csapatban. 

Ha megfelelő stressztűréssel rendelkezel: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása során gyakran előfordulnak stresszes helyzetek, és fontos, hogy az illető nyugodtan tudjon maradni és hatékonyan tudjon dolgozni még nyomás alatt is. 

Ha példaértékű az időd menedzsmentje: az informatikai hálózatok építése és karbantartása időigényes folyamat, és fontos, hogy az illető képes legyen hatékonyan beosztani az idejét és megtalálni a prioritásokat. 

Ha érdeklődő és kíváncsi vagy, megvan benned az egy életen át tartó tanulási vágy: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása egy dinamikusan fejlődő terület, és fontos, hogy az illető nyitott legyen az új technológiák és módszerek tanulására és alkalmazására. Ha valaki nem hajlandó folyamatosan tanulni és fejlődni, akkor könnyen lemaradhat a legújabb fejlesztésekről és elavulttá válhat a tudása. 

Ha precíz és lelkiismeretes jellemvonásokkal is fel vagy vértezve. Talán az is jól jöhet a munkád során, ha magad állítottad be az otthoni routeredet és wifidet, pláne, ha azt létráról tetted, mert akkor biztosan nincs tériszonyod, ami elengedhetetlen felétele ennek a munkakörnek. 

Ha konstruktív problémamegoldó képességeid vannak: az informatikai hálózatok környezetében gyakran felmerülnek váratlan problémák, és fontos, hogy az illető gyorsan és hatékonyan tudja megoldani ezeket. 

Ha rendelkezel belülről jövő szakmai felelősségvállalással: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása során fontos, hogy az illető felelősséget vállaljon a saját munkájáért és az általa végzett változtatásokért. 

Ha részletekbe való teljeskörű belemélyedés jellemez: az informatikai hálózatok összetettek és részletekben rejlik a kulcs a sikeres működéshez. Ha valaki nem hajlandó részleteiben is elmélyedni, akkor könnyen elkerülheti a fontos információkat. 

Ha ideális csapatjátékos vagy: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása gyakran csapatmunkát igényel, és fontos, hogy az illető képes legyen jól együttműködni másokkal és feladatait összehangolni a többiekével. 

Ha észveszejtő dokumentálási képességek jellemeznek: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása során fontos, hogy minden lépést dokumentáljanak, hogy könnyen reprodukálható legyen a folyamat és nyomon követhető legyen a változások története. Ha valaki nem képes hatékonyan dokumentálni a munkáját, akkor problémák adódhatnak a hálózat későbbi karbantartásával vagy fejlesztésével. 

Fontos az elkötelezettség és a jártasság a gyengeáramú kábelezésben és kivitelezésben. Előny, ha meg tudod különböztetni a riasztó kábeleit a tűzjelzőétől. Tudod, hogy a feszültség alatti kábel pont ugyanúgy néz ki, mint a feszültségmentes, csak a fogása más.  

Jelentkezz hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhess arról, milyen fantasztikus munkakörnyezetbe lehet dolgozni nálunk! 

Jelentkezem

Nem Téged keresünk ha…

Hiányzó technikai ismeretekkel rendelkezel: ha valakinek nincsenek alapvető ismeretei az informatikai hálózatok tervezéséről, telepítéséről és karbantartásáról, akkor nem lesz képes hatékonyan végrehajtani a feladatokat. 

Gyenge problémamegoldó képességed: az informatikai hálózatok környezetében gyakran felmerülnek váratlan problémák, és fontos, hogy az illető gyorsan és hatékonyan tudja megoldani ezeket. 

Nem megfelelő stressztűréssel rendelkezel: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása során gyakran előfordulnak stresszes helyzetek, és fontos, hogy az illető nyugodtan tudjon maradni és hatékonyan tudjon dolgozni még nyomás alatt is. 

Nem megfelelő az időd menedzsmentje: az informatikai hálózatok építése és karbantartása időigényes folyamat, és fontos, hogy az illető képes legyen hatékonyan beosztani az idejét és megtalálni a prioritásokat. 

Nem vagy érdeklődő és nincs egy életen át tartó tanulási hajlandóság benned: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása egy dinamikusan fejlődő terület, és fontos, hogy az illető nyitott legyen az új technológiák és módszerek tanulására és alkalmazására. Ha valaki nem hajlandó folyamatosan tanulni és fejlődni, akkor könnyen lemaradhat a legújabb fejlesztésekről és elavulttá válhat a tudása. 

Részletekbe való belemélyedés hiánya jellemez: az informatikai hálózatok összetettek és részletekben rejlik a kulcs a sikeres működéshez. Ha valaki nem hajlandó részleteiben is elmélyedni, akkor könnyen elkerülheti a fontos információkat vagy hibákat. 

Kommunikációs nehézségeid vannak: az informatikai hálózatok építése és karbantartása gyakran csoportmunkát igényel, és fontos, hogy az illető jól kommunikáljon másokkal a csapatban. 

Nem vagy csapatjátékos: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása gyakran csapatmunkát igényel, és fontos, hogy az illető képes legyen jól együttműködni másokkal és feladatait összehangolni a többiekével. 

Nem rendelkezel belsőleg szakmai felelősségvállalással: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása során fontos, hogy az illető felelősséget vállaljon a saját munkájáért és az általa végzett változtatásokért. 

Gyenge dokumentálási képességek jellemeznek: az informatikai hálózatok tervezése és karbantartása során fontos, hogy minden lépést dokumentáljanak, hogy könnyen reprodukálható legyen a folyamat és nyomon követhető legyen a változások története. Ha valaki nem képes hatékonyan dokumentálni a munkáját, akkor problémák adódhatnak a hálózat későbbi karbantartásával vagy fejlesztésével. 

Így kell elképzelni egy napodat

Ami szinte biztos, hogy minden nap más: az-az, hogy hol dolgozunk és az, hogy milyen kihívásokkal találjuk szembe magunkat (pl. betonpillér, tűzgátló fal) 

Hálózatépítőként ez vár minden nap: 

Előző nap összepakolunk a cég veszprémi telephelyén a következő napi munkához 

Akinél maradt a céges autó, az veszi fel reggel a munkatársát munkába menet 

Bejutás az éppen aktuális munkaterületre 

Beléptetés, majd kapcsolatfelvétel, egyeztetések ügyféllel 

Ügyféllel közösen kitaláljuk, hogyan lenne a legjobb haladni 

10 óra körül biztosan megkérdezi valaki, hogy mit ebédelünk. Szinte mindig meleget eszünk egy közeli kifőzdéből vagy rendelünk ételfutárral

Szeretjük kulturáltan és gyorsan elfogyasztani az ebédet, amit legtöbbször megtehetünk az ügyfél étkezőjében

Akinél a céges autó van, az hazaviszi a munkatársát munka végeztével

Jelentkezem

Ezek színesítik a napjaidat, 

hogy ne legyen túl monoton:

kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás az ügyfél képviselőjével a helyszínen

helyszínen jelentkező igények frappáns megoldása, egyeztetése 

leleményesség, hogy hogyan tudsz a munkatársadnak legjobban segíteni 

előfordul, hogy elő kell vennünk a diplomáciai érzékünket is az ügyféllel vagy a rendszergazda munkatársunkkal szemben 

célunk minden problémát, nézeteltérést békésen és gyorsan rendezni, az a legjobb, ha úgy oldjuk meg az esetleges fennakadást, hogy a környezetünk észre sem vette, mert megtaláljuk hamar a közös nevezőt

leleményesség, hogy hogyan tudod a munkatársadat egy kicsit heccelni

Ezt nyújtjuk munkáltatóként

Munkabeosztásban számíthatsz ránk. Lesz olyan munka, amivel délután kettőre végeztek és lesz olyan is, ahol úgy döntesz a társaddal közösen, hogy ugyan már 4 óra van, de 2 óra alatt be tudjátok fejezni és akkor holnap nem kell visszajönni. Mi így szeretünk dolgozni. 

A munkaidő elszámolása ezért 3 havi munkaidőkeretben és elszámolással történik, jelenléti ívvel. Csak plusz órád születhet, úgyhogy ezen ne aggódj. Hétfőtől – péntekig dolgozunk, mert pihenni, feltöltődni fontos. Viszont egy gyógyszeripari cég informatikai átállását csak szombaton valósíthatjuk meg, de nyugi, ez évi pár alkalom. 

Ha te úgy szeretsz lezárni minden napot, hogy ha törik, ha szakad a megbízást, amit elvállaltál elvégzed, mert ettől vagy elégedett magaddal, akkor nálunk a helyed! 

Előfordul, hogy jóval távolabb dolgozunk, ilyenkor ti döntitek el, egymással megbeszélve, hogy utaztok inkább minden reggel és este, vagy inkább ott alszotok. A szállást a csapat együtt választja ki, egy kedvezően kialakított meghatározott keretből, plusz jár a kiküldetési pénz is.

Kiküldetésekben számítunk rád, vidéki munkák alkalmával, ahol néha ott is kell aludni. Veszprémben van a telephelyünk. Jellemzően 50 km-es körzetben vannak az ügyfeleink, de nem mondunk nemet egy messzebb lévő projektre csak a távolság miatt.  

Minden munkatársunk teljes munkaidőre bejelentett, alkalmazotti státuszban, adózott nettó jövedelemmel számolhat, plusz bónuszrendszerben tavaly, egy fél havi fizetést tudtunk éves prémiumként kiosztani még mindenkinek. De mindig agyalunk, hogyan ismerjük el, a korrekt fizetésen kívül is a munkátokat. 

Úgy képzeld el, hogy a munkatársaddal egy kihelyezett egységként, szükség esetén azonnali háttértámogatással, önállóan oldjátok meg a projektek kivitelezését.  

Önálló munkavégzést teszünk lehetővé számodra, nálunk nem fogja ellenőrizni a munkátokat napközben senki, mert azt várjuk el tőletek, hogy megbízhatóan lásátok el feladataitokat és korrekt munkát adjatok át úgy, hogy az tökéletesen működik. 

Ami a munkaeszközöket illeti?

Megkapod, amit kérsz!

Mi nem mutyizunk semmiben, mert ez nem fér bele abba a minőségbe, amit 3 évtized alatt megszoktak tőlünk az ügyfeleink. Minden munkaeszköz a lehető legjobb minőségben a rendelkezésetekre áll. Amikor a kollégáink jeleznek valamilyen igényt, azt megkapják. 

Örömmel betanítunk, azal számolhatsz, hogy a próbaidő nálunk 3 hónap. Nem várjuk el tőled már az első nap, hogy rack szekrényben szerelj. Azt várjuk el, hogy vedd észre, nem csak megcsináljuk, hanem a legjobb tudásunk és igényünk szerint csináljuk meg a munkákat, amit minden munkatársunktól elvárunk.  

Hálózatépítési munkákhoz Ford Transit Custom L1 típusú kisteherautókat használunk, új munkatársként is ezek valamelyikéhez lesz szerencséd. Fontos, hogy rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal. 

Első héten az a cél, hogy ismerkedj meg a csapattal, az anyagokkal, a szerszámokkal. Figyeld meg, hogyan dolgoznak a többiek és a munkatársaid segítségével egyszerűbb feladatokat csinálj meg, mint például egy aljzat felszerelés, bekötés, védőcső felszerelés, kábelcsatornázás. 

Második héten már legyél proaktív, jelezd, hogy kérsz feladatot. Azon a szinten leszel, hogy aljzat-felszerelés, akkor szükséges lesz a tipli, a csavar és tudd, vízmérték nélkül nem fog menni. Az első két hétben már nagy valószínűséggel láttál rack szekrényben szerelést vagy patch panel kifejtést, és biztosan el is magyarázták már a munkatársaid, hogyan kell csinálni. 

Harmadik héttől bátran vágj bele már mindenbe önállóan, úgyis ott van mögötted a csapat, ha még „súgni” kell, biztosak vagyunk benne, hogy meg fogod tudni csinálni. Ötletelj bátran a többiekkel, oszd meg a véleményed, te is hallgasd meg a másikat. Mindannyian arra törekszünk, hogyan lehet a legjobban és a legegyszerűbben megcsinálni egy munkát.  A második hónapra simán teljes értékű csapattag leszel. 

Van egy kis zöld-flúgunk  

A szemetet szelektíven gyűjtjük, megbeszéltük, hogy ez mindannyiunk számára fontos, ezért mindenki vállalta a szelektív hulladékgyűjtést és a hulladékégetőbe a fuvart. Ezt a fuvart az autósok nyerik meg, reméljük ez belefér neked is. 

Felelősségteljes munkahely vagyunk és olyan kollégákat keresünk, akiknek a mindenhez tisztességes hozzáállás imponál, ezért is próbáltunk mi is mindent elmondani magunkról, hogy bátran bizalmat szavazhass nekünk. 

Ha úgy érzed, passzol az értékrendünk és együtt az összes ügyfélígéretet be tudjuk váltani, akkor itt jelentkezz. 

Jelentkezz hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhess arról, milyen fantasztikus munkakörnyezetbe lehet dolgozni nálunk! 

Jelentkezem

Mire számíthatsz, ha jelentkezel hozzánk,  

miért éri meg velünk dolgoznod?

Hitelességből építkezünk, az ügyfeleink elégedettségéért: 1994-ben Macrotel márkanévvel kezdtük és telefonközpontok kiépítésével foglalkoztunk. Ahogy a piac igényei változtak, úgy fejlődtünk és változtunk mi is. Ma már új, it.hu márkanevünkkel 77 cég informatikai rendszerét felügyeljük, melyeknél több, mint 1700 felhasználó informatikai támogatását végezzük. Egy dolog azonban nem változott, az alapító tagjaink azóta is velünk dolgoznak. Jellemzően a növekedési fázisban lévő cégek kerülnek hozzánk, akik már felismerték, hogy a következő szintre csak egy megbízható IT hálózattal és szolgáltatóval léphetnek fel. Nagyobb, komolyabb üzemeltetési igényű rendszerek kiépítését is szívesen vállaljuk, partnereink között tudhatjuk a Pannon Egyetemet, a Csolnoky Ferenc Kórházat vagy a Lóczy Gimnáziumot is Balatonfüreden. 

Együttműködés: Bajtársiasan működünk, egymás hatékonyságáért. 8 üzletágunkban összesen 45 fővel dolgozunk, így elég stabilak vagyunk a növekedéshez, mégis mindenki név szerint ismeri a másikat, amit nagyra értékelünk. Közvetlen vezetőd, Viktor több mint 6 éve kezdett hálózatépítőként nálunk, így pontosan tudni fogja, mivel és hogyan tudja gördülékenyebbé tenni a munkád, mindenben számíthatsz rá. Ízig-vérig igazi csapatjátékos, csak azt fogja bevasalni tőled, amit ő maga is tud kint a terepen.  

Bárkire számíthatsz a csapatunkból, hogy munka közben megtanulhasd a szakmánk csínját-bínját. Jó hangulat és minőségi munka. Elkötelezetten dolgozunk, az ígéreteink betartásáért. 
 
Szeretjük jól érezni magunkat munka közben, minek fogcsikorgatni, ha kedélyesen is lehet haladni. Viszont két dologban nem ismerünk viccet, az egyik a kifogástalan minőség, a másik pedig a határidők. Szerencsére ez mindannyiónknak magától értetődő, tehát gond egy szál se, mert leszállítjuk percre-pontosan a maximális teljesítményt. 
 
Kiszámíthatóságra törekszünk, a kollégáink munkakedvéért. Munkatársaink maximálisan megbízhatóak és profik informatikai rendszerek kivitelezésében, ez a hozzáállásuk folyamatosan új és új megbízásokat termel. Ezért az évek óta velünk dolgozó kollégáink mellé új csapattagokra van szükség, akik beépülnek a rutinosan olajozott gépezetbe és teszik a tőlük telhető csodát. 

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltsd ki ezt a jelentkezési lapot, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. 
Nem kérünk önéletrajzot, kezdésnek ezek az információk elégségesek lesznek. 

Jelentkezz hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhess arról, milyen fantasztikus munkakörnyezetbe lehet dolgozni nálunk! 

Töltsd ki alábbi űrlapunkat és a többit bízd ránk

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu