Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Consulting

Üvözlünk,

az it.hu Consulting üzletágunknál, Maléth György vagyok, a csoport vezető szakértője

Az it.hu consulting üzletágánál azzal a hitvallással dolgozunk, hogy a vállalkozásod informatikai stratégiáját a lehető legmagasabb szintre emeljük. Tudjuk, hogy az informatikai környezet dinamikus és kihívásokkal teli, különösen a napjainkban egyre fontosabbá váló biztonsági előírások fényében.

Kiemelt szolgáltatásunk a NIS2 direktíva keretében történő felkészítés és bevezetés, amely létfontosságú minden olyan cég számára, amelyet ez a szabályozás érint. Ha további információra vágysz, vagy szeretnéd megkezdeni mielőbb a NIS2 direktívához való alkalmazkodás folyamatát, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Érdekel

Maléth György

Consulting üzletág vezető szakértő

Szolgáltatásaink

Általános informatikai tanácsadás

Széleskörű tanácsadást nyújtunk az IT stratégia, infrastruktúra fejlesztés és digitális átalakulás területén, hogy a vállalkozásod informatikai rendszere optimális legyen.

NIS2 felkészítés és bevezetés

Szakértői segítséget nyújtunk a NIS2 biztonsági direktíva követelményeinek megfelelésében, beleértve a kockázatkezelési folyamatok kidolgozását, a biztonsági intézkedések implementálását és a megfelelőségi jelentéstételt.

Biztonsági auditok és értékelések

Részletes biztonsági auditokat és értékeléseket végzünk, hogy azonosítsuk és orvosoljuk a potenciális biztonsági réseket a vállalkozásod IT rendszerében.

Oktatás és képzés

Tudásátadással és oktatással segítjük a vállalkozásodat abban, hogy felkészült legyen a folyamatosan változó informatikai és biztonsági környezetre.

A szolgáltatás igénybevételének előnyei

Szabályozásnak való megfelelés: biztosítjuk, hogy a vállalkozásod megfeleljen az összes releváns informatikai és biztonsági szabályozásnak, beleértve a NIS2 direktívát.

Kockázatcsökkentés: megelőzhetőek lesznek a potenciális biztonsági incidensek és adatvédelmi problémák, csökkentve ezzel a vállalkozás kockázatait.

Versenyelőny: a legmodernebb informatikai és biztonsági megoldások alkalmazásával a vállalkozásod kiemelkedhet a versenytársak közül.

Átfogó támogatást nyújtunk: nem csak a tervezési és bevezetési fázisban állunk rendelkezésre, hanem hosszú távú stratégiai partnerként is, segítve a fenntartható növekedést és az operatív kiválóságot.

Gyakori kérdések

Kínálunk átfogó tanácsadást az IT stratégia, a digitális átalakulás, a biztonsági auditok és a NIS2 direktívának való megfelelés területein. Szakértőink segítenek az üzleti folyamatok optimalizálásában és a technológiai kihívások leküzdésében.

A folyamat egy előzetes konzultációval kezdődik, ahol megismerjük vállalkozásod céljait és kihívásait. Ezt követően testreszabott stratégiát dolgozunk ki, amely tartalmazza a kockázatértékelést, a megvalósítási tervet és a folyamatos támogatást a projekt során.

Szolgáltatásaink segítségével javíthatod vállalkozásod technológiai hatékonyságát, csökkentheted a biztonsági kockázatokat, és növelheted a működési agilitást. Emellett segítünk abban is, hogy megfelelj a releváns jogszabályoknak és szabványoknak.

Nem, szakértőink képesek minden szükséges információt és támogatást megadni a különböző szintű IT tudással rendelkező ügyfelek számára. Célunk, hogy érthető és hozzáférhető módon nyújtsunk segítséget.

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy a weboldalunkon keresztül, hogy megbeszéljük vállalkozásod konkrét igényeit és hogyan tudnánk a legjobban támogatni a céljaid elérésében. Szakértőink készek egyedi tanácsadási csomagot összeállítani, ami tökéletesen illeszkedik vállalkozásodhoz.

Miért minket válasz

Amikor a consulting üzletágunk szolgáltatásait választod, négy kulcsfontosságú előnnyel gazdagodsz, amelyek kiemelik vállalkozásunkat a többi közül

Széleskörű szakértelem

Csapatunkat tapasztalt szakértő munkatársak alkotják, akik széleskörű szaktudással rendelkeznek az üzleti és technológiai területeken egyaránt. Ez a sokrétű szakértelem lehetővé teszi számunkra, hogy átfogó tanácsadást nyújtsunk, ami hozzájárul vállalkozásod sikeréhez.

Testreszabott megoldások

Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás. Ezért minden ügyfelünk számára egyedi, személyre szabott tanácsadást biztosítunk, amely figyelembe veszi az adott vállalkozás specifikus igényeit és kihívásait. Ez a megközelítés biztosítja, hogy a kapott tanácsok és megoldások valóban hozzájáruljanak céljaid eléréséhez.

Legújabb trendek és technológiák

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinket mindig a legfrissebb iparági trendekkel és technológiai innovációkkal lássuk el. Ezáltal vállalkozásod előtt mindig nyitva állnak azok az új lehetőségek, amelyek elősegíthetik a növekedést és versenyképességet.

Hosszú távú partnerség

Célunk, hogy hosszú távú, értéket teremtő partnerséget alakítsunk ki ügyfeleinkkel. Ez azt jelenti, hogy nem csak egyszeri biztonsági tanácsadást nyújtunk cégednek, hanem folyamatos támogatást és állandó tanácsadást is kínálunk vállalkozásod előírásoknak megfelelő működéséhez.

Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki alábbi űrlapunkat és a többit bízd ránk

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél
it.hu