Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Felhő alapú biztonsági mentés

Örülünk, hogy itt vagy,

az it.hu weboldalán, ahol készen állunk, hogy a felhő alapú biztonsági mentési megoldásainkkal védelmet nyújtsunk a vállalkozásod számára

A digitális adatok védelme kritikus fontosságú minden vállalat számára és mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked biztosítani az adatbiztonságot és elősegíteni az üzleti folytonosságot. Ha érdekel a felhő alapú biztonsági mentési szolgáltatásunk, vagy konkrét kérdéseid vannak, lépj kapcsolatba velünk.

Professzionális szakértő munkatársaink készen állnak, hogy segítsenek neked megtalálni a tökéletes biztonsági mentési megoldást a vállalkozásod számára.

Érdekel

Fő jellemzők

Automatizált biztonsági mentések

Az automatizált rendszerünk biztosítja, hogy az összes fontos adatod rendszeresen mentésre kerüljön, anélkül, hogy neked ezzel külön foglalkoznod kellene.

Biztonságos
tárolás

A felhő alapú tárolásunk erős titkosítást biztosít az adataid számára, megvédve őket az illetéktelen hozzáféréstől és a kiberfenyegetésektől.

Könnyű hozzáférés és helyreállítás

Bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz a mentett adatokhoz és gyorsan helyreállíthatod őket egy esetleges adatvesztés esetén.

Előnyök

Adatvesztés kockázatának minimalizálása

Az automatizált és rendszeres biztonsági mentésekkel csökkenthető az adatvesztés kockázata kritikus helyzetekben, mint például hardverhiba vagy kibertámadás esetén.

Rugalmas
skálázhatóság

Az igényeidnek megfelelően könnyedén növelheted vagy csökkentheted a tárolási kapacitást, biztosítva, hogy a mentési megoldás mindig a vállalkozásod aktuális szükségleteihez igazodjon.

Költséghatékony
megoldás

A felhő alapú biztonsági mentés megfizethető alternatívát kínál a helyszíni tárolási megoldásokhoz képest, csökkentve ez által az IT infrastruktúrára és karbantartásra fordított költségeket.

Hogyan működik

A szolgáltatás igénybevétele egy konzultációval kezdődik, hogy megértsük a vállalkozásod adatvédelmi igényeit. Ezt követően testreszabott biztonsági mentési tervet készítünk cégednek, amely magában foglalja az adatok automatizált mentését és tárolását a felhőben. Amellyel a céged összes adata bármikor könnyen helyreállítható lesz, biztosítva ezzel az üzleti folytonosságot és az adatbiztonságot.

Gyakori kérdések

Minden fontos üzleti adat, beleértve dokumentumokat, adatbázisokat, e-maileket és alkalmazásokat, ezek mind biztonságosan menthetőek és tárolhatóak a felhőben.

A felhő alapú biztonsági mentés nagyon biztonságos, hiszen nagyon erős titkosítást alkalmazunk és a szolgáltatásainkat folyamatosan frissítjük, hogy megfeleljenek a legújabb biztonsági előírásoknak és fenyegetéseknek.

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlapunk kitöltésével

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu