fbpx Skip to content

Informatikai hálózatépítő

it.hu logo
Macrotel áramkör fent
[ Az it.hu 27 éve ígéreteihez híven állítja talpra és tartja rendben ügyfelei informatikai rendszereit! ]

Precíz és lelkiismeretes informatikai hálózatépítőket munkatársakat barátokat keresünk!

Kollégáink maximálisan megbízható informatikai rendszerek kivitelezésében profik – ez a hozzáállásuk folyamatosan új és új megbízásokat termel. Ezért az évek óta velünk dolgozó kollégáink mellé új csapattagokra van szükség, akik beépülnek a rutinosan olajozott gépezetbe és teszik a tőlük telhető csodát.
Itt kiélheted magad, ha szeretsz tenni-venni, építeni, kábelezni, szerelni!
Nálunk a helyed, ha a hatékonyság mellett igényes is vagy a munkádra: minőségre szerződünk, ami megbízhatóan működik.
Miért éri meg velünk dolgoznod?
#1 HITELESSÉG

1994-ben Macrotelként kezdtük, telefonközpontok kiépítésével. Ahogy a piac igényei változtak, úgy fejlődtünk, változtunk mi is. Ma már it.hu-ként 69 cég informatikai rendszerét felügyeljük, melyeknél több, mint 1400 felhasználó informatikai támogatását végezzük. Egy dolog azonban nem változott: az alapító tagjaink azóta is velünk dolgoznak!

Jellemzően a növekedési fázisban lévő cégek kerülnek hozzánk, akik már felismerték, hogy a következő szintre csak megbízható IT hálózattal és szolgáltatóval léphetnek fel.

Nagyobb, komolyabb üzemeltetési igényű rendszerek kiépítését is szívesen vállaljuk: a Pannon Egyetem, a Csolnoky Ferenc Kórház vagy a Lóczy Gimnázium Balatonfüreden is a kliensünk.

#2 EGYÜTTMŰKÖDÉS

5 üzletágunkban összesen 35 fővel dolgozunk, így elég stabilak vagyunk a növekedéshez – mégis mindenki ismeri a másikat név szerint, amit nagyra értékelünk.

Közvetlen vezetőd, Lóránt 6,5 éve kezdett hálózatépítőként nálunk, így pontosan tudni fogja, mivel és hogyan tudja gördülékenyebbé tenni a munkád – mindenben számíthatsz rá! Ízig-vérig igazi csapatjátékos: csak azt fogja bevasalni tőled, amit ő maga is tud kint a terepen.

Szilárd és Viktor 2018 óta dolgozik velünk – akivel jobban passzol egymáshoz a személyiségetek, ő lesz az új csapattársad, aki munka közben megtanít téged mindenre.

#3 JÓ HANGULAT & MINŐSÉGI MUNKA

Szeretjük jól érezni magunkat munka közben, minek fogcsikorgatni, ha kedélyesen is lehet haladni – csak két dologban nem ismerünk viccet: az a kifogástalan minőség és a határidők. Szerencsére ez mindannyiónknak magától értetődő, tehát gond egy szál se, mert leszállítjuk percre-pontosan a maximális teljesítményt.

#4 KISZÁMÍTHATÓSÁGRA TÖREKSZÜNK

Az elkötelezettség fontos – és a jártasság a gyengeáramú kábelezésben és kivitelezésben. Előny, ha meg tudod különböztetni a riasztó kábeleit a tűzjelzőétől. Tudod, hogy a feszültség alatti kábel pont ugyanúgy néz ki, mint a feszültségmentes, csak a fogása más. Jól jöhet a munkád során az is, ha magad állítottad be az otthoni routeredet és wifidet, pláne, ha azt létráról tetted, mert akkor biztosan nincs tériszonyod.

Kivel fogsz együtt dolgozni?
Lórival a jófej vezetőddel 🙂

Hálózatépítőként ez vár minden nap:

10 óra körül biztosan megkérdezi valaki, hogy mit ebédelünk. Ez általában Viktor. Szinte mindig meleget eszünk egy közeli kifőzdéből vagy rendelünk ételfutárral.

Szeretjük kulturáltan és gyorsan elfogyasztani az ebédet, amit legtöbbször megtehetünk az ügyfél étkezőjében. Akinél a céges autó van, az hazaviszi a munkaTÁRSÁT.

Feladatszinten:

AMI SZINTE MINDEN NAP MÁS:
EZEK SZÍNESÍTIK A NAPJAIDAT:
Önálló munkavégzés, nem ellenőriz senki
Úgy képzeld el, hogy a munkaTÁRSADDAL egy kihelyezett egységként – szükség esetén azonnali háttértámogatással – önállóan oldjátok meg a projektek kivitelezését. Nem fogja ellenőrizni a munkátokat napközben senki, mert azt várjuk el tőletek, hogy megbízható, korrekt munkát adjatok át úgy, hogy az tökéletesen működik.
Ha te úgy szeretsz lezárni minden napot, hogy ha te elvállaltad a megbízást, akkor azt – ha törik, ha szakad – márpedig elvégzed, akkor nálunk a helyed!

Kiküldetésekben számítunk rád.​

Munkabeosztásban számíthatsz ránk.

Na akkor mennyi az annyi?
Netto 270.000Ft
Ami a munkeszközt illeti?
Megkapod, amit kérsz!
3 hónap a próbaidő
Örömmel betanítunk!
Van egy kis zöld-flúgunk: szelektíven gyűjtjük a szemetet
Felelősségteljes munkahely vagyunk és olyan kollégáKAT keresünk, akiKnek a tisztességes hozzáállás imponál – ezért is próbáltunk elmondani mindent magunkról, hogy bátran bizalmat szavazhass nekünk.
Ha úgy érzed, passzol az értékrendünk és együtt az összes ügyfélígéretet be tudjuk váltani, akkor itt jelentkezz:
Jelentkezz az állásra az alábbi űrlap kitöltésével!
Macrotel áramkör lent

Vedd fel velünk a kapcsolatot!