Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

Központilag menedzselt nyomtatási és fénymásolási szolgáltatások

Örülünk, hogy itt vagy az

it.hu weboldalán, a központilag menedzselt nyomtatási és fénymásolási szolgáltatásainknál

A modern vállalkozások számára elengedhetetlen a hatékony dokumentumkezelés. A központilag menedzselt nyomtatási és fénymásolási szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy vállalkozásod a nyomtatási és fénymásolási folyamatokat egyszerűen, költséghatékonyan és fenntartható módon kezelje. A szolgáltatásunk igénybevétele egy előzetes konzultációval kezdődik, ahol felmérjük vállalkozásod specifikus igényeit.

Ezt követően személyre szabott megoldást dolgozunk ki, amely magában foglalja a megfelelő nyomtatók és fénymásolók kiválasztását, azok telepítését, valamint a napi működés támogatását. A rendszer beállítása után folyamatos monitorozást és karbantartást biztosítunk, így vállalkozásod zavartalanul folytathatja tevékenységét. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vállalkozásodnak megkönnyítsük a dokumentumkezelést, miközben csökkentjük a környezeti lábnyomot és optimalizáljuk céged költségekeit.

Érdekel

Fő jellemzők

Teljes körű szolgáltatás

Az eszközök telepítésétől kezdve a karbantartáson és tonerek pótlásán át minden szükséges tevékenységet vállalunk, így neked már csak a papírt kell betenned a gépbe.

Költségkontroll

Részletes jelentéseink segítségével pontos képet kaphatsz a nyomtatási költségekről és optimalizálhatod azokat a szükségleteknek megfelelően.

Környezettudatosság

Ajánlataink között szerepelnek alacsony energiafogyasztású eszközök és újrahasznosított papír használatát elősegítő megoldások is.

Előnyök

Hatékonyság

Automatizált rendszerünk lehetővé teszi, hogy vállalkozásod időt és erőforrást takarítson meg, miközben a dokumentumkezelési folyamatok zökkenőmentesek maradnak.

Könnyű hozzáférés és megosztás

A központilag menedzselt szolgáltatások révén a dokumentumok könnyen elérhetővé és megoszthatóvá válnak a szervezeten belül, függetlenül az egyes munkatársak fizikai helyzetétől.

Biztonság

Biztosítjuk a dokumentumok biztonságát a legújabb titkosítási és hozzáférés-kezelési technológiák segítségével, védelmet nyújtva az érzékeny információk számára.

Hogyan dolgozunk

Teljeskörű üzemeltetési szerződéssel (TÜSZ), más néven  a klikkdíjas üzemeltetési metódussal. A teljeskörű üzemeltetési szerződés, másik ismert nevén a klikkdíjas szerződés, egy olyan professzionális megoldás, amely lehetővé teszi vállalkozásod számára, hogy nyomtatóitokat és fénymásolóitokat egy előre meghatározott, oldalankénti díj alapján üzemeltessük.

Ez a modell azért előnyös, mert teljes mértékben átláthatóvá teszi a nyomtatási költségeket és előre kalkulálhatóvá válik a havi vagy éves szintű kiadás vállalkozásodnak. Ez a szolgáltatásunk magában foglalja a berendezések karbantartását, a szükséges alkatrészeket és fogyóeszközöket (kivéve a papírt), valamint a szerviz szolgáltatást is, így a vállalkozásodnak nem kell egyéb költségekkel számolnia. 

A teljeskörű üzemeltetési szerződés (TÜSZ) előnyei között szerepel így a költséghatékonyság, hiszen csak a ténylegesen nyomtatott oldalak után kell fizetned, ami jelentős mértékben optimalizálja a nyomtatási költségeket. Bérléssel kombinálva, a vállalkozásodnak nem kell befektetni drága nyomtatási infrastruktúrába, vagy időt és erőforrást fordítani a karbantartásra és hibaelhárításra.

A klikkdíjas szerződés javítja a nyomtatási infrastruktúrád menedzsmentjét, mivel az it.hu, mint szolgáltató cég végzi az eszközök karbantartását és felügyeletét, így a vállalkozásod fókuszálhat fő tevékenységére, miközben a nyomtatási feladatok zökkenőmentesen működnek. Ez a megoldás lehetővé teszi a vállalkozásod számára, hogy modern, hatékony és környezetbarát nyomtatási környezetet alakíts ki anélkül, hogy nagy összegeket kellene ráfordítani. 

Gyakori kérdések

Bármely méretű és ágazatú vállalkozás számára, amely szeretné optimalizálni nyomtatási és fénymásolási folyamatait.

Részletes nyomon követés és elemzés révén lehetővé teszi a felesleges nyomtatások azonosítását és megszüntetését, valamint a toner és papírfogyasztás optimalizálását. Ezenkívül a testreszabott szolgáltatási tervek lehetővé teszik, hogy csak a valóban szükséges szolgáltatásokért fizess.

Csapatunk gyorsan reagál minden hibajelentésre, biztosítva a lehető leggyorsabb javítást vagy csere berendezést, hogy a munkafolyamatok ne szenvedjenek kárt.

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu