Webshop

Időpontfoglalás

Helpdesk

NIS2 tanácsadás

Üdvözöllek

az it.hu NIS2 tanácsadási szolgáltatásánál

Az Európai Unió NIS2 irányelve a hálózat és információbiztonság legújabb szabályozása, amely széles körben érinti azokat a vállalatokat és szervezeteket, amelyek létfontosságú szolgáltatásokat nyújtanak. Alapvető célunk, hogy segítsünk neked és a vállalkozásodnak megérteni és teljes mértékben megfeleltetni cégedet az új irányelv követelményeinek, minimalizálva ezzel a biztonsági kockázatokat és javítani az információs rendszerek ellenálló képességét.

Ha többet szeretnél tudni a NIS2 tanácsadási szolgáltatásainkról, vagy ha megbeszélnéd vállalkozásod specifikus igényeit, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. A témában szakértő kollégáink készen állnak, hogy segítsenek vállalkozásodnak sikeresen navigálni a NIS2 irányelv követelményei között, biztosítva ezzel a zavartalan üzletmenetet és a magas szintű biztonságot.

Érdekel

Fő jellemzők

Személyre szabott tanácsadás

Tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi, ezért testreszabott tanácsadást nyújtunk a NIS2 irányelvnek való megfelelés érdekében.

Részletes
kockázatelemzés

előzetes kockázatelemzéssel kezdünk, hogy feltárjuk vállalkozásod potenciális biztonsági réseit és javaslatokat tegyünk a szükséges intézkedésekre.

Megfelelőségi
stratégiák

Segítünk kialakítani és végrehajtani azokat a stratégiákat, amelyek biztosítják vállalkozásod megfelelését az irányelv követelményeinek.

Előnyök

Növelt biztonság és ellenállóképesség

A NIS2 irányelvnek való megfelelés növeli vállalkozásod információs rendszereinek biztonságát és ellenálló képességét.

Csökkentett jogi és pénzügyi kockázatok

A megfelelés biztosításával elkerülheted a szabályozási bírságokat és a biztonsági incidensekből eredő potenciális veszteségeket.

Hitelesség
és bizalom

A NIS2 irányelvnek való megfelelés növeli ügyfeleid és partnereid bizalmát vállalkozásod iránt.

Hogyan működik

A folyamat egy előzetes konzultációval kezdődik, ahol megismerjük vállalkozásod specifikus igényeit és kihívásait. Ezután részletes kockázatelemzést és megfelelőségi auditot végzünk, amely alapján egyedi megfelelőségi tervet dolgozunk ki. Támogatást nyújtunk a szükséges intézkedések végrehajtásában és a folyamatos megfelelés biztosításában.

Gyakori kérdések

Főként azokra a vállalkozásokra, amelyek létfontosságú szolgáltatásokat nyújtanak, mint például energia, közlekedés, vízellátás, egészségügy és digitális infrastruktúra.

Az irányelv a biztonsági politikák kidolgozását, a kockázatkezelési folyamatok bevezetését, az incidenskezelést és az incidensreagálási tervek kidolgozását tartalmazza.

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlapunk kitöltésével

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Adatvédelem | ÁSZF

Design by

it.hu