Kapcsolat

Időpontfoglalás

Helpdesk

Microsoft M365 oktatás

Üdvözlünk az it.hu Microsoft M365 oktatás oldalán

Mi kollégáinkkal arra törekszünk munkánk során, hogy te és a csapatod a Microsoft M365 irodai programcsomagokból a legtöbbet tudjátok kihozni a cégetek professzionális működése érdekében, ezért teljes körű Microsoft M365 oktatást biztosítunk cégednek. Legyen szó új bevezetésről vagy a már meglévő rendszerek hatékonyságának növeléséről.

Átfogó oktatási programjainkkal segítünk nektek teljes mértékben megérteni és kihasználni az M365 szolgáltatásainak széles körét. Ha szeretnél részt venni a Microsoft M365 oktatási programjainkon, vagy ha kérdésed van az oktatás tartalmával, időpontjaival kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Profi szakemberekből álló csapatunk készen áll, hogy segítsen neked az M365 szolgáltatások mélyreható megértésében és hatékony alkalmazásában.

Érdekel

Fő jellemzők

Alap és haladó oktatási programok

Különféle szintű oktatási programokat kínálunk, az alapvető ismeretektől kezdve a haladó funkciókig.

Testreszabott oktatási tervek

Tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi, ezért lehetőséget adunk arra, hogy személyre szabott oktatási tervet készítsünk, amely tökéletesen illeszkedik a vállalkozásotok igényeihez.

Gyakorlati műhelymunkák

Interaktív műhelymunkákat tartunk, ahol gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek az M365 szolgáltatások használatával.

Előnyök

Növelt produktivitás

A résztvevők mélyreható ismereteket szereznek az M365 szolgáltatásokról, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban használják a rendelkezésre álló eszközöket.

Jobb együttműködés

Az oktatás segít a csapatoknak jobban kiaknázni az együttműködésre és kommunikációra szolgáló funkciókat -Teams és a SharePoint – integrált és rugalmas munkalehetőségeket kínál.

Biztonsági tudatosság

Kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a résztvevők megértsék az adatbiztonsági és adatvédelmi gyakorlatokat az M365 környezetben.

Hogyan működik

Először felvesszük veletek a kapcsolatot, hogy megismerjük a specifikus igényeiteket és szintjeiteket. Ennek alapján állítjuk össze az oktatási tervet, személyre szabva, hogy pontosan illeszkedjen az elvárásaitokhoz.

Gyakori kérdések

Az Microsoft M365 oktatáshoz nem szükséges különleges előzetes ismeretekkel rendelkezni, különböző szintű programjaink kezdőktől a haladó felhasználókig mindenki számára elérhetőek.

Az Microsoft M365 oktatások lehetnek személyesek vagy online formában, a vállalkozásod számára előnyben részesített módtól függően.

Lépj kapcsolatba velünk a linkre kattintva! Tibor a kereskedelmi üzletág vezetője és csapata azonnal felveszi veled a kapcsolatot az oktatás megszevezése érdekében.

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlapunk kitöltésével

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hírlevél

Minden jog fenntartva © 2024 MACROTEL KFT

Design by

it.hu